Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loooser

Czy facet z krzywymi zebami ma szanse na milosc?

Polecane posty

Bo nawet orodonta rozklada ręce nad moją szczęką :(

Pierwsze co robi kobieta to sprawdza zęby u swojego niewolnika, jak ma zdrowe to znaczy że zdatny do roboty jest.

Ciepły blee, facet powinien być jak wódka zimny i mącić w głowie i trzewia wywracać. A nie jak ciepły kotlecik.

Gość moj ma tylozgryz D
Miedzy gorne a dolne zeby moge mu wsadzic palca wskazujacego, az za paznokiec, taka ma szapre. Nosił aparat, ale na tylo zgryz to tylko mu operacja zostaje. Pierwsze spotkanie - zapamietalam, ze ma takie zeby, ale przeciez nie bede oceniac, bo sama mam krzywego jednego :D I taki krzywus, a ma fajna dziewczyne ;)

Gość Melissssa
EEE tam :D Jak dla mnie może miec krzywe zęby, ale żeby o nie dbał ! codzienne szczotkowanie! :D Co 3 facet gdy się usmiechnie widac pomaranczowe żeby :O

Ale jak się usmiecham to dziewczynom rzednie mina :( Dlatego nadal jestem prawiczkiem :( Chcialem znalezc jakas dziewczyna na kafe, ale nawet tutaj zadna na mnie nie leci...

Oczywiście, że ma szanse na miłość ;) Ważne tylko, żeby dbał o higienę zębów :P Są gorsze rzeczy w wyglądzie faceta niż krzywe zęby ;)

A co na dobrego kotleta to byś nie wpadała do mnie i na zimną wódeczkę ?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przesadzasz ;) myslałam ze te Twoje zeby to tragedia a to zeby jakich wiele, mysle ze wpedzasz sie niepotrzebnie w kompleksy i tu tkwi Twój problem

Gość no i zostałam kurą domową
mój facet ma krzywe uzębienie a mimo to bardzo go kocham, więc nie widze związku między miłością lub jej brakiem a uzębieniem :)

Gość rtsjtdyjuk
moj chlopak tez ma krzywe zeby i od poczatku w ogole mi to nie przeszkadzalo :P jesli ty nie bedziesz sie tym przjemowal,to inni nawet przestana to dsotrzegac :)

Gość rtsjtdyjuk
Czasem porysuje trochę meble, albo podłogę, ale jak go nie kochać. Nazywam go pan bóbr :)

Gość nieznana wciąż orange
za takim jednym Cullenem laski się uganiają pomimo przerośniętych kłów, więc chyba i ty masz szansę :p

Dlaczego ten koles o podobnym nicku łazi za mna i sie czepia? Każdy ma prawo miec nick jaki chce :)

Gość ja także mam krzywe
Witam, ja również mam krzywe ząbki, myślę, że nawet bardziej niż ty! Nosiłem aparat ale za wiele nie pomógł bo żeby wyprostować idealnie musiałbym wyrwać aż 4 zdrowe co mnie przeraziło i prostować mi się odeechciało:/ jakoś z tym żyję, staram się nie uśmiechać za często choć moja kobieta twierdzi, że nie potrzebnie bo są ładne i białe

Gość
to moze dla poprawy samopoczucia zrob cos w tym kierunku, aby je doprowadzic do "normalnego" stanu. niby to nie ma znaczenia, ale nie jest to widok zbyt zachecajacy dla potencjalnej dziewczyny. poprawisz sobie jakos zycia.

Gość MILUŚ ;)
PEWNIE ZE MASZ SZANSE,MI SIE PODOBA CHŁOPAK I MA KRZYWE ZEBY A MI TO NIE PSZESZKADZA BO PRZECIEZ NIE TYLKO TO SIE LICZY :)A DZIWCZYNY KTÓRYM TO PSZESZKADZA WIDOCZNIE NIE ZASŁUGUJA NA FACETA ! :d TAKIE JEST MOJE ZDANIE :)