Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedziemyyyyyyyyyy

Najbardziej niedorzeczna ale skuteczna.

Polecane posty

Gość jedziemyyyyyyyyyy

Muszę zrzucić w 4 dni trochę sadła. Wiem, wiem, za późno. Ale może znacie jakies skuteczne rady;-)

Gość jedziemyyyyyyyyyy
??????????????????????????????????????????

Gość walentynkapewnamila...........
ja tez chce, ide na amerykanke chyba;)

Gość jedziemyyyyyyyyyy
a ze 2 kilo można chyba najwięcej. A ogólnie do zrzucenia mam sporo. Chcę tylko założyć coś fajnego i źle w tym wyglądam, jak trochę zrzucę to powinno to dobrze leżeć.

blumblasku-chodzilo o sadlo a nie miesnie i wode;) Autroko szybko to nic sie nie da, niestety:(

Gość jedziemyyyyyyyyyy
a ja sądzę że będzie zauważalne. A jeśli o zrzucenie w szybkim czasie to może być woda i mięśnie, byle bym poczuła się lżej. A tak na dłuższą metę to powiem szczerze, stosowałam wiele diet i na żadnej nie wytrzymałam.

Gość jedziemyyyyyyyyyy
od czegos trzeba zaczac.

jak mozna sie czuc lepiej tracac miesnie? rozumiem ze 'chude grubasy' Wam niestraszne ....

Gość jedziemyyyyyyyyyy
no to co mi radzisz ?

ja?:P na 4 dni przed terminem? moze jakies odprezajace zakupy? :P powaznie, nic zdrowego nie zrobisz...

Gość jedziemyyyyyyyyyy
nie wiem czy nie zrobię, może jednak skurczy mi się żołądek, zejdzie opuchlizna, a to już coś. O. No i co ty na to?

Gość jedziemyyyyyyyyyy
nie wierzę że nie można. Dziś zjadłam przez cały dzień: 2 serki wiejskie woreczek kaszy gryczanej i kefir. Dziś już nic. Na noc nic.

nadal aktualna jest moja wypowiedz z 18.05:P a tak na przyszlosc- opuchlizny sa oznaka braku ruchu wiec spokojnie mozesz od zaraz zaczac pracowac na swoje "4 dni przed.." za jakis czas;) gwarantujce CI ze wtedy juz tylko bedziesz myslala o zakupach;) ;)

Gość jedziemyyyyyyyyyy
dziś walczę dalej,: serk wiejski 3 deski żytnie 3 plastry polędwicy paczka kaszy gryczanej jogurt naturalny i to wszystko. Dziś już nic, tylko woda z cytryną, lub herbata z cytryną. A i jeszcze porządny spacer zaliczony.

Gość przed samymi walentynkami
zes sie obudzila :D trza caly rok dbac o siebie a nie !

Gość Lajzamineli
w 4 dni CHUDNĄĆ się nie da ale stracić 4 kg - tak. 4 dni głodówki - woda ( ta z sokiem cytrynowym, syrpkiem klonowym i pieprzem caynenne ) i nic więcej, a najpierw sprowokuj przeczyszczenie jelit tam może zalegać i 2 kg zawartości. Będziesz płaska jak deska. O ile dasz radę. Ale to nie jest łatwe. I raczej nie polecam. Lepiej ogranicz ilość pożywienia, jego kaloryczność a zwiększ - ruchu.

Gość jedziemyyyyyyyyyy
no na samej wodzie to bym nie wytrzymała (teraz jak ograniczylam sporo kalorie to łepetyna mi napirdziela niemiłosiernie), a o tej mieszaninie pierwsze słyszę. Woda, cytryna, pieprz cayen i syrop klonowy? Co to za mikstura?

Gość jedziemyyyyyyyyyy
dziś 3 deski z polędwicą kabanos krupnik parówka grahamka z serem zero pączków:-)))

Gość na takim menu
Nie schudniesz. Kabanosy i buly z serem to nienajlepsze polaczenie. Polecam same bialka. Tak jak na Dukanie - to naprawde dziala.

Na błyskawiczne "schudnięcie" i błyskawiczny efekt to proponuję kupic ... bieliznę wyszczuplajacą :-)