Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska18xxx

Bolący jajnik ? podczas stosunku

Polecane posty

Gość laska18xxx

Mam taki problemik. Jestem po swoim drugim w życiu stosunku i niestety, ale nie sprawia mi on przyjemności... A mianowicie mój partner jest dosyć bogato obdarzony przez naturę, a ja jako dziewica miałam z tym pewne problemy. Kiedy zagłębia się we mnie do końca, w zależości od pozycji odczuwam ból w prawym dolnym rogu. Wydaje mi się, że jest to jajnik. Miałam kiedyś torbiel na jajniku, ale na badaniach byłam jakieś pół roku temu i nic nie wyszło. Co to może być? I jak z tym walczyć? Czy to możliwe, że ze względu na rozmiar penisa mojego mężczyzny nie będziemy mogli się kochać 'dogłębnie'? Proszę o pomoc

Gość laska18xxx
A tak bardziej na temat?

mysle, ze to nie musi koniecznie byc jajnik. ja tez mam takie uczucie, ale tylko w pozycji od tylu. inne sa ok. ostatnio ginekolog stwierdzil u mnie lekko skrecone jelito i pewnie to od tego. trudno niekturzy maja gorsze problemy. sprobujcie inne pozycje :)

Gość taka sjakas
A może po prostu miałas dni płodne, wszystko nabżmiałe i czulsze....

Gość laska18xxx
Próbowaliśmy paru pozycji... w pozycji na jeźdźca nie odczuwam bólu, a w klasycznej jest on ogromny... Od tyłu czasem jest a czasem go nie ma... A może jest to spowodowane tym, że jest to mój pierwszy partner i to po prostu takie 'tymczasowe' bóle?

Gość niunka1991
moim zdaniem nie ma w tym nic niepokojacego .. :) skoro odbylas dopiero 2 sotsunki to normalne ze nie odczuwasz przyjemności , mnie 1 bardzo bolał a kolejne trzy były jeszcze nie przyjemne .. być może do tego nie byłam odpowiednio przygotowana tzn. wilgotna problem wcale nie musi leżeć w chorobie :) może twój partner nie ma wyczucia

mnie tez boli w niektorych pozycjach, ale to chyba przez nadżerke. idę niedlugo do gina i sie dowiem czy moge sie jej pozbyc juz czy nie. od tylu odczuwam bol zawsze i czasem na jezdźca. to klopotliwe. dodam ze dziewica nie jestem od dobrych paru lat a seks uprawiamy teraz czesto i gesto, wiec moze przebadaj sie jeszcze raz i powiedz o tym lekarzowi ze odczuwasz bol podczas stosunku. mozliwe ze to przez rozmiar twojego chlopaka, moj tez ma spore rozmiary w majtkach i mam porownanie do "mniejszych", przy wiekszym bardziej mnie boli. :)

Gość laska18xxx
Dzięki za pomoc. Na pewno skorzystam z porady ginekologa przy najbliższej okazji :)