Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknoookaaa

czy powinno sie wysylac nagie fotki swojemu chlopakowi??

Polecane posty

Gość pieknoookaaa

co uwazacie na ten temat?? czy kobieta moze pozwolic swojemu chlopakowi aby robil jej rozbierane sesje. I zeby wysylala mu na komorke swoje nagie fotki np: piersi, posladkow... moj chlopak bez przerwy wysyla do mnie smsy abym zrobila fotke dupci i mu wyslala, dziwie mu sie, bo juz tyle fotek mu zrobilam i po co co kilka dni prosi o kolejne. wedlug mnie one wszystkie sa jednakowe. co o tym sadzicie???

Gość niedługo....
zobaczymy twoje dupsko w internecie może z twoim adresem imię i nazwisko fajnie będzie !!

Gość pomarańczowa suczka
ile macie lat? zreszta, niezaleznie od wieku, wszystko sie moze stac. mozecie sie rozstac, a on moze je wrzucic do sieci. z nagimi fotami czy filmami spraw nie jest latwa. nie masz mozliwosci dopilnowac, zeby wszystkie usunął. a roznie moze byc - malo jest historii o dziewczynach, ktore po rozstaniu "zaistnialy" w sieci? a faceta i tak zawsze to podnieca.

Gość pieknoookaaa
ja mam 21 lat a moj facet 31. no wlasnie on teraz obrazil sie chyba na mnie bo popsulo mu sie gg i chcial ze mna pogadac na czacie i kazal abym tam weszla, ustalilismy nicki i weszlismy na pokoj gdzie malo ludzi bylo. i ja glupia chcialam sprawdzic czy bedzie pisal z inna laska, no i zalozylam 2 konto i jednoczesnie pisalam z nim z 2 numerow, ale z tamta pisal normalnie co u ciebie? ze tam pracuje, zadnych podtekstow nie bylo ze chce sexu itp. i on sie skapnal ze ja pisze z tamtrego nicka bo zadzwonil do mnie 2 razy i pytal sie co robie?? a ja sie glupia zasmialam, i potem sie przyznalam ze ja caly czas z nim pisalam i sie wkurzyl i nie odzywa sie do mnie od 5 dni.

Gość pieknoookaaa
nie wiem jak teraz postapic w tej sytuacji on napewno teraz uniosl sie honorem i pierwszy se nie odezwie. ale juz wczesniej jak gadalismy to mi mowil,z e nawet jak sie rozstaniemy to on jest lojalnym facetem i nigdzie tego nie wstawi. ale tesknie za nim:(

Gość pomarańczowa suczka
gówniara z ciebie skoro sie bawisz w sprawdzanie. czy on ci daje powody do niewiary? myslisz ze cie zdradza? to po ch*j go sprawdzasz? chcialabys zeby on czytal twoje archiwum gg? poza tym nie radze wysylac. diabli wiedzą co on z nimi robi i co zrobi jak zerwiecie. poszukaj w necie historii o dziewczynach, ktore trafily z golymi cipa*i do netu. jak ma na ciebie chec to niech przyjdzie i sie popieprz*cie. pzdr

Gość gość
oceńcie tego kolesia www:chllopak.blogspot.com

Gość gość
Parę zdjęć można wysłać jak to lubi ale nigdy nagich zdjęć gdy widać twarz bo jeżeli się rozstaniecie to może to wykorzystać i ze złości pokazać kolegom i mieć z tego ubaw, rozpowszechnić w internecie.Samą pupę czy piersi to czemu nie. Możesz jego poprosić także o kilka takich fotek żeby on się też Ci wysłał .

Gość gość
Powinno, nawet nie tyle jemu co jego kolegom, ich podziw sprawi mu satysfakcję :-)

Gość Amatorka17
Wyslij mi .