Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtosIaMa

nie potrafie z kims byc na stale

Polecane posty

Gość KtosIaMa

no serio chyba nie potrafie a moze po prostu nie trafilam jeszcze na odpowienia osobe mecze sie z kims w zwiazku wlasciwie to takiego powaznego zwiazku jeszcze nie mialam, bo nie potrafie chce miec duzo swobody,wolnosci, mam ciezki charakter jak juz jest mi z kims dobrze to zawsze sie cos spieprzy..mysle jakby mi bylo z innym.. ze z innym bylabym szczesliwsza zawsze chce tego czego nie mam... a jak juz to mam to mi sie nudzi;/ masakra trzeba to zmienic;/

Gość pośpiewaj do mojego mikrofonu
To zostań kochanką.

Gość kochanka albo stara panna
to sa twoje opcje, jezeli sie nie zmienisz zasadniczo.

Gość KtosIaMa
kochanka nie za bardzo.. tez chcialabym wkoncu kochac, nie tylko byc kochana... cos czuc i byc szczesliwa z jedna osoba bo takie cos to tylko zludne chwile szczescia wiem ze trzeba sie zmienic ale jak...

Gość niedostepna dla dostepnego
idz do psychologa bo gdzies tu czuje glebszy problem

Kochanka też kocha, przecież nazywa się kochanka... tyle że czasowo :classic_cool: Jak śpiewał S. Wonder Part Time Lover :)

Gość KtosIaMa
czasowo...;p wlasnie to 'czasowo' mi nie odpowiada tzn w tym momencie gdy z kims jestem jest cudownie ale potem jak patrze z perspektywy czasu...to ci ludzie sie zaangazowali...a ja nic.. i jest skonczone.... takie to troche nie fair