Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona00

moj chlopak nie moze spedzic ze mna walentynek !

Polecane posty

Gość zmartwiona00

moj chlopak nie moze spedzic ze mna walentynek bo wypadaja w niedziele a jest do pozna w szkole i ma egzaminy ;/ ? co mam zrobic?

Gość ja z moim też nie spędzę
tego zyebanego dnia i co :O skocz dziewczynko 🖐️

Gość zmartwiona00
no ale w te swieto powinno sie byc razem ;/;/

Gość nie rozumiem typa
przecież to walentynki. Skoro woli być w taki dzień na uczelni niż z Tobą, to znaczy że Cię nie szanuje. I egzaminy tu nic nie zmieniają. Zostaw go w cholere. Zresztą i tak jest głupi, jakby był mądry, to by studiował dziennie.

Gość mój też kiedyś ze mną nie mógł
spędzić walentynek - musiał być w pracy, więc dzień przed rzuciłam go w cholerę i dobrze zrobiłam. Tobie też tak radzę zrobić.

Gość Babcia Gienia
Zerwij z nim jak najszybciej. Co to za chłop co wybiera uczelnię zamiast głupiej lodziary!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość zmartwiona00
no wlasnie przeciez nie musi isc do szkoly... no ale mowi ze ma sesje to sa walentynki i glupio troche ze mam byc w ten dzien sama;/

Gość zmartwiona00
mam z nim zerwaC?

Gość zmartwiona00
widze ze chyba nikt mi nie napisze nic madrego na ten temat...

Gość notaktoja
Koniecznie z nim zerwij, ja już dawno bym tak zrobiła, przecież to kompletny brak szacunku z jego strony...

Gość zmartwiona00
nie wiem jak mam sie zachowac w stosunku do niego... ;/;/ czy jest ktos tutaj normalny i potrafi mi powiedziec co zrobic?

Myśle ze jesli nie spędzicie tych walentynek razem to już do końca życia bedziesz o tym pamietać i to bedzie miało wpływ na wasz związek. Pomysl tylko walentynki to takie ważne, kurcze ja bym tak nie dała rady bo to jedyny taki dzien w roku. Przemyśl to :(

Gość bogna.47
Powinnas być wyrozumiała, że jak ma sesje to się nie rozdwoi, a swoją droga, to milośc trzeba sobie okazywać kazdego dnia, a nie tylko w Walentynki! Przeżyjesz, a innego dnia sobie to odbijecie. To tylko takie umowne święto, nie rób afery!

Gość mój też kiedyś ze mną nie mógł
No ale jak ona później będzie wyglądać przedkoleżankami? One będą pytać jak spędziła walentynki ze swoim chłopakiem, a ona powie, że wcale! Wstyd na całą wioskę!

Gość kasiek94
a jo mam w dupie walentynki!!! bede sama pila wino kto zemna?

Gość moze to duchy
niestety autorko, ale on cie w ogole nie szanuje, powinnas rzucic go jak najpredzej! toz to zgroza ze W TAKI DZIEN nie bedziecie razem!

Gość to straszne i okropne
Migotka ma racje. Ja tez bym tego nie zniesła. Rozumiem nie byc razem w Boze Narodzenie czy Wielkanoc. Ale walętynki?! Co on sobie wyobraża?! Woli isc na egzaminy? Co za ograniczony typ... Ja bym tego nie wybaczyła tak łatwo. Chyba że po bardzo długiej i intensywnej psychoterapii. Czy on nie rozumie że cały twój swiat sie zawali i wszystko straci sens? Powinnas go zostawić bo cie poniża dziewczyno. Zastanów się i nie ładuj sie w to dalej bo zrujnujesz sobie zycie. Znajdź sobie porządnego bezrobotnego bez perspektyw i zainteresowan, taki zawzsze wybierze ciebnie a nie jakieś durne egzaminy na uczelni.

Gość moze to duchy
toz nawet na wlasnym slubie mogloby go nie byc, ale w walentynki??????

no właśnie. Na slubie a i owszem, moze sobie odpuścić ... Ale takie ważne swięto jak walentynki jest tylko raz w roku, przed Wielkim Postem w dodatku....

Gość zmartwiona00
wezcie sie ogarnijcie bo niektorzy sobie robia tylko jaja takie wypowiedzi sa mi zbędne!

Gość suczooo ale masz zajebiste
zbędny to jest Twój topik :O a no chyba , że masz 13 lat to polecam napisanie eseju do bravo tudzież bravo girl , o ile jeszcze istnieje :classic_cool:

nie no jak sie ktoś ma tu ogarnać to chyba ty.... nie wiem tak mi sie wydaje...faktycznie napisz do bravo grila oni ci pomoga. Tylko do walentynek mogą nie zdażyć ci powiedzieć żes głupia wiec my ci to mówimy

Gość suczooo ale masz zajebiste
fakt , mogą nie zdążyć :classic_cool: to może jakaś infolinia dla dzieci specjalnej troski ? :(

Daj sobie spokój! ja nie wiem jak można namawiać kogos na zerwanie z powodu tego ze chłopak ma egzaminy. ja nie wiem jak wy ale ja wolę mieć wykształconego chłopaka. dała bym mu spokój aby zdał te egzaminy, a napewno sie odwdzięczy za Twoja wyrozumiałość. mozecie odbic sobie w kazdy inny dzien te walentynki. chyba ze wstydzisz sie przyznac przed koleżankami ze Twój boy nie jest obok ciebie w ten dzień. Moja rada: odpuść sobie, ułóż mu fajny wierszyk, wyslij sms i bądz z nim w ten dzien egzaminu bo pewnie potrzebuje twego wsparcia a nie wyrzutów z powodu braku czasu w walentynki.!

Gość mam to gdzies
Krecisz jak gowno w betoniarce!