Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evelaina123

duszenie oslabieneie opomocy

Polecane posty

Witam wszystkich mam taki problemik od pewnego czasu czujesie strasznie slaba nic mi sie nie chce, gdy oddycham i nabieram powietrze wydaje mi sie ze powietrze nie calkiem dochodzi do moich pluc i tak jakby sie dusze, od czasu do czasu tez zakłówa mnie w mostku czy piersiach ale bardziej martwi mnie to dujszenie i uczucie oslabienia dodatkowo dodam ze starsznie szybko robi mi sie goraco i straszne ciezko np, rano gdy wstane chwile pochodze robi mi sie strasznie goraco robie sie czerwona i mokra robi mi sie strasznie nie dobrze czuje ze zaraz zwymiotuje i do tego zemdleje.Dodam ze robila wiele badan na kre nawet na tarczyce i inne takie i wszystkie wyszy pozytywnie tak wiec moze ktos z was mial podobne objawy???

Gość znerwicowana mama

Gość znerwicowana mama
ewidentnie to objawy nerwicy lecze sie na to cholerstwo 6 lat :o

Gość no witam w klubie
nerwica jak nic.... mam to samo ale się już na to nie lecze. Mam dosć leków po których czułam sie jeszcze gorzej i w dodatku mnie uzależniły i miałam zespół odstawienny. Masakra. Nerwica w porównaniu do tego to pikuś. Teraz staram sie nie zwracac na to uwagi. Wiemm ze krzywda mi sie nie stanie i samo powolutku odpuszcza. Wiem że w koncu mi przejdzie. Czuje sie coraz lepiej. Najważniejsze to zmusić się do walki ze swoim własnym umysłem i nie poddawac sie a z każdym dniem będzie coraz łatwiej i lepiej. Ja zdecydowałam sie odstawić leki kiedy lekarz z pogotowia , na którym wylądowałam kolejny raz, powiedział ze nerwice mam bo chcę ja mieć. Wkurzył mnie w pierwszej chwili ale kiedy to przemyslałam stwierdziłam że ma rację. Użalałam sie sama nad sobą i oczekiwałam ze inni też to bedą robic zamiast wziąsc sie w garśc.

Gość ona czyli jaaa
A płuca masz zdrowe? Powinnaś zrobić prześwietlenie RTG.

Gość znerwicowana mama
ja walcze do dzis i slabe sa efekty :0

Gość to niekoniecznie
nerwica, może ostatnio więcej się stresujesz? relax :D miałam tak samo i mam tachykardię.