Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna słodka porzeczka

puszysta dziewczyna czyli jaka??

Polecane posty

tak jak w temacie powiedzcie jaka wg Was jest pyszysta kobieta, gdzie są granica anoreksji, normalności, nadwagi i gdzie rozpoczyna się ta puszystosć???

Gość dupo daja
jak masz dupe jak szafa i nie widzisz wlasnych stop

a 168 cm wzrostu i 69kg ?

dla mnie puszysta to jest "kobieca". nie chuda, ale i w zadnym wypadku nie otyla taka: http://kobieta.interia.pl/galerie/kobieta/puszysta-znaczy-kobieca/zdjecie/duze,1180294,15,190 http://www.nocna.eu/wp-content/pics/xxl_koszulka_3.jpg ale nie taka: http://c.wrzuta.pl/wi1856/fbf3ce17001e74ea47df87e4/0/puszysta%20milosc

Gość Tajemnicza Dama
Porzeczka - ja przy takim wzroście mam 52 :O Albo masz dziecko, albo sklep ze słodyczami :O

jak myślisz Energiczna, ile ta kobieta w czarnej koszulce może ważyć?

Gość jjgjgfgfgj
Puszysta dziewczyna to taka, ktoóra jest pokryta sierścią Osobiście takiej nie widziałam

nie mam właśnie wałeczków, ani słodyczy :P chyba taki typ budowy poprostu, nawet cellulit mam bardzo niewidoczny i tylko w jednym miejscu :P bo dbam o siebie, sporo schudłam i noszę rozmiar 40 jak na razie, ale zastanawiam się poprostu czy mam tylko małą nadwagę czy raczej otyłość jeszcze :O

Tajemnicza Damo poniżej 58 to ja bym ważyć nie chciała :O

Nie mam pojecia Nie umiem oceniac wagi ludzi, nie wiem jaki ma wzrost Nie wiem, czy ma tez miesnie, czy tylko tluszczyk, czy ma ciezkie kosci To nie od wagi zalezy a wygladu Mam dwie niezbyt szczuple kolezanki, obie niskie - niewiele ponad 150 (52 i 54) cm Jedna wazy 90 kg i mierzy 152, druga 80/154 i ta pierwsza wyglada na jakies 10-15 kilo lzejsza, jest taka "zbita", bo duzo cwiczy ta wyzsza i lzejsza wyglada o wiele gorzej tak wiec nie bede zgadywac

niemniej dzięki za odpowiedź

słowa puszysta używa się zamiast słowa gruba, wszyscy tak mówią i wiedzą o co chodzi, ale niektórym trzeba tłumaczyć :O

rozczaruję Cię zołzo ale niestety nie

No wlasnie nie wiem dlaczego Ja zawsze bylam przekonana, ze puszysta to "o pelnych ksztaltach", "kobieca", "hoza", "ponetna" - ale w zadnym razie gruba. A tutaj na Kafe gdy pojawia sie slowo puszysta, od razu wklejane sa linki do naprawde ogromnych otylych kobiet...

a ja myślałam, ze ta o pełnych kształtach to taka "przy kości" a puszysta to już z sadełkiem...widzisz sama nie wiem, dlatego pytam

no to soro pyszysty to otyły to czemu na innym topiku rozpisują się o kobietach puszystych, które ważą 75kg. One są już naprawdęotyłe czy to terminologia do bani?

Gość gość
Jeśli masz np. 158 cm wzrostu to możesz ważyć do 58 kg aby nie być puszystą. Jak ktoś mówi inaczej to albo jest wychudzonym "małolatem" albo nie wie co mówi. Przy wzroście 168 - 52 kg waży szkapa a nie kobieta ... Tyle mam do powiedzenia.

Gość gość
PS. i to jeszcze od wieku zależy. Teraz mam 30 lat i ważę do wzrostu 157 - 51 kg i mniej już bym nie chciała. Mając 50 lat do tego samego wzrostu nie chciałabym ważyć mniej niż 58-60 kg. Jak ktoś jest chudy w takim wieku to i zmarszczki i wszystko jest takiej jakby gorszej jakości. Normalna kobieta powinna właśnie ważyć maksymalnie ze 2-3 kg więcej w proporcji do wzrostu np. jeśli ma 158 to max waga 61 kg ... jeśli 150 cm to max waga 53. To też zależy od tego czy ćwiczy czy nie. Nie podobają mi się chude szkapy ... szczerze mówię ...