Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 witam, chce się wybrać do psychologa w Poznaniu. Podobno prywatne wizyty są od 70zł w górę, czy znacie może jakiegos dobrego i taniego psychologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 a kosz 90 zł moze byc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 w tym hipnoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 jeśli ma pomóc to przeżyje tę kwotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu przyjmuja na nfz za darmo Napisano Luty 9, 2010 http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Poznanski-osrodek-zdrowia-psychicznego/Poznan/Ul-kosmonautow-110/j22216.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 wiec słucham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 wiec słucham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 sorki, ze tyle razy sie wyswietliło, ale cos mi z przegladarka sie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 dr Krzysztof Kolecki Usługi Psychologiczne Branża: Lekarze - psychiatrzy, psycholodzy, psychoterapeuci Poznań, ul. Sczanieckiej 5tel. 601821840 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyczysc historie Napisano Luty 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 napewno na szczanieckiej jest psycholog bo tam byłem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos sie stalo Napisano Luty 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 dobry jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 u mnie główny powód to niska samoocena:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 dobry polecam a jestes on czy ona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 u mnie główny powód to niska samoocena:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 jestem on :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 jestem on :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 oki więc to jest mniejwięcej przed rynkiem lazarskim powinienes łatwo trafic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy2010 Napisano Luty 9, 2010 a jak jest na kase chorych? wystarczy iść po skierowanie do lekarza rodzinnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam Napisano Luty 9, 2010 to jest prywatny dzwonisz umawiasz sie na wizyte i tyle :) na kase chorych to bedziesz długo czekał na wizyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu przyjmuja na nfz za darmo Napisano Luty 9, 2010 na kase chorych musisz miec skierowanie od rodzinnego albo od psychiatry. terminy sa długie, ale sa tez zajęcia grupowe i na nie są krutsze terminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blueman Napisano Wrzesień 30, 2011 Czy ktos może powiedziec cos wiecej o dr Koleckim? Ile kosztuje wizyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 Znajoma która miala duze problemy po rozwodzie polecala mi bardzo ten gabinet www.psychologia.org podobno z ladnych kłopotów ja wyciągnęli. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frottoo 0 Napisano Luty 20, 2015 http://www.psycholog-piasecka.pl/ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach