Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ihte

Wpadłam? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Odbyłam dzisiaj stosunek. Nie wiem, czy nie wpadłam, dlatego proszę o radę. Pierwszy dzień ostatniego krwawienia miałam 29.01. Czy duże jest ryzyko, że będę w ciąży? Dziękuje ze odpowiedzi, pozdrawiam

Gość Ytr..
to już jakas pandemia... :/

Widze ze nie dostane normalnych odpowiedzi, dzięki za pomoc

Gość Ytr..
Kobieto a co my Twoim przescieradłem jestesmy? Ogarnij się albo poczytaj ksiażkę do biologii...

ale ja sie naprawde chce dowiedziec, po czym myslisz ze wpadlas? zsunela sie gumka czy cos w tym stylu?

Gość Ytr..
Nie-wpadła bo miała stosunek...

Duda w ogóle nie było zabezpieczenia

ok wiec spokojnie... rozumiem nie bylo zabezpieczenia, jesli masz regularnie okres to moze to byly Twoje dni plodne,ale sadze ze ten okrez ryzyka minął:) ale chłopak mial wytrysk w Tobie? dlaczego myslisz ze moze wpadlas?

Gość siwarka
jak dlugi masz cykl i ile dni trwa twoje krwawienie masz regularne meisiaczki ??

Tak, miał wytrysk we mnie. Duda dziękuje za normalną odpowiedź.

Cykl około 30 dni, krwawienie około 6

Wiec powiem tak...nie wiem jakie jest Twoje stanowisko na ten temat, bo to moze byc kwestia przekonan czy religii, ale ja na Twoim miejscu poszłabym jutro do ginekologa i poprosiola o "antykoncepcje po". Wolałabym nie ryzykowac...ogolnie tabletki tego typu nie sa wczesnoporonne. Zapobiegaja one jedynie dostaniu sie plemnika tam gdzie nie powienien sie dostac...ale jesli jest ciaza to tabletka na nic sie zda.

Duda czyli myślisz, że duże jest ryzyko?

Moim zdaniem nie ma dużego ryzyka,skoro masz regularny cykl powinnas byc po dniach plodnych,ale natura lubi platac figle. Ja sama mialam kiedys taka sytuacje i dla spokoju wzielam Escapelle, musi ją przepisac lekarz. Niby ginekolog mi powiedzial,ze prawdopodobienstwo jest male, ale wiesz pewnosci nikt nie ma...Zycze Ci abys szybko sie uporala z tym problemem.

Gość siwarka
jest bardzo duze ryzyko poniewaz jutro zaczynaja sie tobie dni plodne a sperma w macicy moze przezyc kilka dni 14 lutego masz najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ale moze pzredluzyc ci sie cykl lub skrocic wiec proponuje przejsc sie do lekarza po tabletki 72 po o ile nie chcesz miec jezcze dziecka

Bardzo dziękuje za rady. Pozdrawiam.

moral tego taki ze jesli nie chcesz dziecka to zmykaj szybciutko do lekarza po ta tabletke,koniecznie. pozdrawiam.