Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_18_

nęka mnie były...

Polecane posty

Gość ona_18_

ojciec dziecka nie pokazuje się u dziecka od 2 i pół miesiąca. nie jestem z nim (z mało istotnych tu przyczyn) nawet nie mieliśmy ślubu. on powiedział że skoro ja nie chce bć z nim to on do dziecka nie będzie przyjeżdżał. groził mi jednak po miesiącu od narodZin że zabierze mi syna, poda do sądu. on nie dokładał się do dziecka, nic nie kupował. po tygoodniu przestał mi pisać te głupie sms-y. ostatnio znów zaczął mnie nękać o to że on mnie zniszczy, powie wszystkim że zostawiłam go bo pracy nie miał (rzeczywistość jest inna). co mam zrobić? strasznie denerwuje się jak pisze mi te sms-y, dziecko odczuwa mój zły nastrój tym bardziej że karmie je piersia. ostatnio nie przespał mi pół nocy, płakał. p.s. nie mogę zmienić numeru ponieważ telefon mam na abonament

Gość walcie sie
weż to lala zanieś na gliny niech se poczytają a jak nie pomoże to opłać paru dresiaży żeby mu wypersfadowali , takie gnoje to kozaki jak mają przed sobą słabszego jak zobaczy że nie pękasz to se odpuści.

Gość zapytaj tam
nie wiem w jakiej sieci jesteś, w mojej można zmienić nr jak ma się telefon na abonament, kosztuje to bodaj 25 zł (w orange) A smsy zachowaj dla policji, nękanie jest karalne.