Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++jfffh

jak zmienić godzine..??

Polecane posty

Gość ++++++jfffh

biore tabsy o 15 i cche brac 20-21 i jak mam sie przestawic..bo wiem ze tak po prostu nie moge zaczac brac o innej bo to bedzie jak 6 godzinne spoznienie.. i nei iwem jak to zrobic powiedzcie.

ja każdego dnia brałam pózniej o 2 godziny i po kilku dniach doszłam do tej o której brać chciałam :) a przesuwałam z 8 rano na 21 wieczorem :) a i tak potem brałam od 21 do 24, zależy jak mi się przypomniało :P :D

Gość ulotka ulotka ulotka
wystarczy przeczytać ulotkę ze zrozumieniem, wyraźnie jest napisane, że spóźnienie do 12 h nie wpływa na skuteczność... pod warunkiem, że bierzesz tabl. dwuskładnikowe

Gość brzydulkaMAW
jejku albo rob powoli codziennie o 2 h, a albo sobie skocz o te 6 h, ja biore jak leci nie patrze na godzine

Gość ho ho ho
Skoro z pigułką można się spóźnić max. 12 godzin, to jak weźmiesz ją o 21 to nic się nie stanie, tym bardziej, że to będzie jednorazowe spóźnienie, przecież kolejną weźmiesz prawidłowo (po zmianie godziny). Nie wiem po co kombinować ze stopniowym rpzesuwnaiem godziny, to jakaś głupota.

Gość ho ho ho
miało być: przesuwaniem godziny :)

Gość ja wyjezdzalam do Stanow...
i dalej bralam o 11. czyli z dnia na dzien przesunelam branie o 7 godzin i wszystko bylo ok - zreszta tak mi lekarz powiedzial.