Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikakaka

FACET komentuje kobiety!

Polecane posty

Gość monikakaka

ale sie wk..., na spotkaniu ze znajomymi (kilku facetow) ja oraz kumpela faceci komentowali panny z TV - oczywiscie ochy i achy. my z kumpela siedzialysmy, sluchalysmi i poczulysmy sie jak jakies EMO:) moze komus trudno uwierzyc nie jestesmy pasztetami, ci kumple nas lubia, ale nie rozumiem ich zachowania??moze ktos wytlumaczy?

Gość monikakaka
no wlasnie NIE!

to zacznijcie! miny waszych kumpli BEZCENNE;)

Gość dobry żart
to chyba znaczy ze czuja sie swobodnie w waszym towarzystwie. wiec to bardzo dobrze jesli sa waszymi kumplami...pod warunkiem ze zadna z was nie ostrzy sobie pazurków na ktoregos..:)

Gość monikakaka
no to teraz zaskocze bo ta moja kumpela jest zona faceta co komentuje najglosniej. babka niczego sobie, a co najlepsze to nie robi sobie nic z tego:))

Gość dobry żart
no ale to przeciez nic zlego! moj facet tez komentuje czasem ze swoim bratem jakies babki z tv! po prostu czuja sie przy was dobrze. a to ze podobaja im sie ladne dziewczyny z obrazka, to normalne!!! mnie tez sie podoba kilku aktorow, np, i mowie o tym otwarcie. nie rozumiem w czym tkwi wasz problem dziewczyny:P

Zachowanie no coż, my faceci trochę czasem musimy się popisywać zwłaszcza przed sobą. A w tym konkretnym przypadku panowie troszkę popełnili nietakt ponieważ swa uwagę powinni skupić na Was ;)

Gość monikakaka
swa uwagę powinni skupić na Was - nie o to chodzi. po prostu jak bys sie poczul, gdybys siedzial z kumplem w gronie 5-6 kobiet zywo komentujacych przystojnych facetow z tv? nie chodzi o jakas zazdrosc tylko to takie dziwne bylo, no ale sie zrewanzujemy:)

Oczywiście to ostatnie o skupieniu na was napisałem żartobliwie stąd ta emota. Doskonale mogę sobie wyobrazić jak się czułyście.