Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beast_Falcon

Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Beast_Falcon

Bardzo Was proszę o pomoc. Nie mam pieniędzy na studia, a studiuje Prawo, nie pracuję, bo w Krakowie bardzo ciężko znaleźć pracę. Doświadczenie mam tylko w ochronie, ale w większości ofert potrzebna jest licencja pracownika ochrony, na którą mnie nie stać, a wiem, że dzięki niej mógłbym otworzyć coś swojego. Dlatego Bardzo Was PROSZĘ, pomóżcie !!! Moja rodzina już nie chce mi pożyczać na studia oraz na mieszkanie...Pewnego dnia stwierdzono, że po co mi studia, że ja i studia to dwie różne sprawy. A prawda jest zupełnie inna. Ja mam ambicję, staram się o stypendium, ale zobaczymy co z tego będzie...O moich wynikach na studiach nawet nie pytają, a jeśli mówię, że dostałem dobrą ocenę to za każdym razem słyszę odpowiedź: "Pochwal się niedostateczną oceną"...Nie chce wylecieć ze studiów, tylko dlatego, że nie będę miał za co zapłacić za semestr. A jeden semestr kosztuje 1500 zł - dlatego każda złotówka gra ogromną rolę... Jeśli masz dobre i wielkie serce - to pomożesz potrzebującym. Za pomoc finansową bardzo dziękuję...Bóg Was wynagrodzi... Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt mailowy: beast_falcon@interia.pl W mailu podam numer konta Pozdrawiam Paweł

Gość przeciez sa tez studia
bezpłatne

Gość Beast_Falcon
Ale ja jestem w prywatnej uczelni...

Gość manitka
jestem z krakowa, jak się chce znaleźć pracę to i studiujac sie ją znajdzie jak sie nosem za bardzo nie kręci. Więc rusz tyłek z domu zamiast w necie żebrać bo wstyd krakowskim studentom przynosisz ;/

Gość to sie przyłoz i idz na
państwową

Gość krzaczefska
co taki glupi czlowiek robi na takiej uczelni. Juz wiem dlaczego na prywatnej do Panstwowej Cie nie chcieli!

Autorze moj przyjaciel skonczyl prawo dziennie ale musial sie na studiach sam utrzymywac wiec pracowal:) W dzien uczelnia pozniej sie troche przespal i od 20tej byl strozem Tak przez cale studia Podziwiam go za wytrwalosc:)

Gość Beast_Falcon
potrzebuje kasy na prochy i facetow lubie sie ruchac ale jestem za brzydka do burdelu sama musze za to placic

Gość ramtamtaman
a obciagniesz mi dam ci 20 zl ????????

Gość ramtamtaman
a obciagniesz mi dam ci 20 zl ????????????

Gość Beast_Falcon
musialabym sie zastanowic a jestes zdrowy???????????