Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc

mam juz dosc

Polecane posty

Gość mam juz dosc

tego gównianego zycia

Gość nie przejmuj sie .......
ja tez ,nie Ty jedne/a ostni/a

Gość Dlaczego tak
Zycie potrafi byc piekne, trzeba chciec.

Gość mam juz dosc
'tylko nie mow mi ze chciec to moc, bo ja cvhcialbym by te wszystkie panie z reklam kiedys przyszly do mnie gdy bede sam ' happysad. nic nie zmienie,... bede prowadzic swoje gówniane zycie az nie zdechne od papierosów ;/

Gość mam juz dosc
dzieki za ciasteczko . lubie ciastka. dobre jedzenie i filmy to jedyne urozmaicenie dnia.

Gość mam juz dosc
ja nie jadę. ja stoje w tym gówniee, bedac cholernie bierna. nie potrafie o sibie zawalczyc. jebana wegetacja.. moi nieliczni znajomi se radzą ja tylko slucham ich opowiesci, jak to im sie fajnie uklada. z nikim pogadac nie moge o tym co we mnie siedzi, nołbadi kerz. czuje sie niewidzialna, jakbym zniknela ze swiadomosci ludzi. wszyscy maja mnie w dupie ;/ kurwa nawet moj facet mnie olewa

Gość mam juz dosc
alustriel rozbawiłaś mnie, szczera prawda. czasem to tylko smiac sie bo i nad czym tu plakac, jeszcze z 6 dych sie przemecze.. i do piachu

Gość mam juz dosc
eee ostatni dobry tydzien mialam jak bylam w gimnazjum, z doooobrych kilka lat temu, jakos mnie ludzie zahukali od tamtej pory.. radosna bylam pozytywnie zakrecona, a teraz mysle jakby to zrobic by przespac wiekszosc dnia, bo i tak nie warto wstawac.

Gość mam juz dosc
gdybym go nie poznala.. troche prochow i stopniowe wykanczanie sie.. przynajmiej troche konstruktywnego dzialania by bylo, bo smieci sie usuwa, a tak ??musze codziennie myslec o tym jak przegrywam zycie.