Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokokokoko

antykoncepty 1 raz , 1 dzien

Polecane posty

Gość kokokokokokokoko

postanowilam brac tabletk antykoncepcyjne . lekarz przepisal mi cilest. miesiaczke zawsze mialam lekko opozniona wiec nie kupowalam jeszcze recepty. a dzis dostalam miesiaczke okolo 22 godziny. dni wczesniej niz powinnam dostac gdybym miala regularnie, ale to nie o to chodzi. Tylko o to, ze ja nie mam tabletek!!! jutro jak kupie to bedzie pewnie za pozno zeby zaczac je brac, czy moge wziac jutro i bedzie skuteczna? zastanawiam sie ile godzin od zuwazenia krwawienia 1 dnia mozna brac tabletke? prosze odpiszcie jak najszybciej martwie sie

Gość manitka
po 10 dniach rozpoczynając w dowolnym dniu cyklu masz pewność ze są skuteczne wziete od pierwszego dnia cyklu od razu skuteczne podobno tak mi powiedziała gin jak jeszcze brałam cilest ale już zrezygnowałam z tabletek po 3 latach ;)

Gość mamuska28
Kup jutro z samego rana wez 1 o 22jutro wez 2. Ta pierwsza wez odpowiadajaca wtorkowi. Do 12 godz opoznienia mozna zazyc tabletke ale potem nastepna juz o stalej porze wiec u Ciebie stala pora to bedzie 22

Gość TEZ NIE wiem więc pytam
2. dnia cyklu takze wziac mozesz:) tyle, ze przez ok. 7 dodatkowo sie zabezpieczaj prezerwatywa (ale seksu i tak pewnie nie bedzie :P, przy okresie ;) ) spokojnie, mozesz wziac 2 dnia, zreszta na ulotce wszystko bedzie napisane

Gość TEZ NIE wiem więc pytam
przez ok 7 nastepnych dni *

Gość mamuska28
Ja wiem ze najpierw przez ok miesiaca trzeba jeszcze dla pewnosci stosowac gumke np.

Gość a te cilest to dobre są
jak się czujecie po nich?