Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska0987654321

czy przeciętna dziewczyna ma jakieś szanse na faceta?

Polecane posty

Gość goska0987654321

jak w temacie, mam dość przeciętną urodę i przez to jestem niestety jakby niewidzialna. nie wiem co mogłabym w sobie zmienić, by być bardziej intrygującą - w jakim kierunku iść? może ktoś ma podobny problem?

Gość Tak na przecietnego
Tylko nie moze krecic nosem. "Kazda potwora znajdzie swojego stwora."

Gość goska0987654321
no tak brak bardzo przyciągajacego wyglądu trzeba jakoś nadrobić:)ja jestem osobą raczej spokojną, ale zawsze mam swoje zdanie i dużo zainteresowań, jakie cechy są tak ogólnie porządane u kobiet - właśnie jeśli chodzi o osobowość, bo nie chciałabym się jakoś diametralnie zmieniać ale trochę "nagiąć"

powiem tak - ja wygladam przecietnie ale bede wygladac pieknie bo mam przyjaciela ktory wyglada b dobrze :)

Oczywiście że masz sznsę. Kazdy z nas jest wyjątkowa a Ty absolutnie nie musisz czuć się gorsza. To nic że nie jesteś "rozchwytywana" i zawsze "na językach", to się nie liczy. W Twym zyciu pojawi się ktoś kto doceni twe walory być może odrobine skryte. Ktos kto nie bedzie się zrażał i to bedzie wyjatkowy czlowiek dla ciebie tak jak ty bedziesz nadzwyczajna dla niego. Największą przygodą jest odkrywanie drugiego człowieka :)