Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxniedoswiadczona

jestem z chłopakiem od miesiąca

Polecane posty

no więc mam 16 lat mój chłopak 19. bardzo sie kochamy. jej nie wiedzialam ze kiedys bede pisac takie bzdury, tzn to nie sa bzdury ale.. brzmi sztucznie nie? no ale niewazne. chodzi o to ze.. ja kompletnie nie mam doswaidczenia, i sama sie glubie w tym czy wgl chcialabym uprawiac seks przed slubem.. moze to naiwne, ale jestem bardzo wierzaca. chodzi o to ze jak sie calowalismy to on piescil moje piersi, pod bluzka, a potem nawet je calowal.. bylam tak zszokowana a on tak szybki ze nawet nie zorientowalam sie co sie dzieje. mieliscie tak kiedys? i to jest piekne, przyjemne itd.. tylko do jego powrotu musze sie zdecydowac co zrobic.. (czy chce sie "zabawiac czy nie")bo wiem ze on uszanuje moja decyzje, ale wiedzielsicie ze samo pozadanie jest takze grzechem? nawet pocalunek ktory jest wykonany z pragnienia a nie milosci grzeszy... no i jestem strasznie zmieszana bo jak mu zaczne mowic o tym ze nie chce grzeszyc to on przestanie, ale nie nie chce by przestawał.. i jak tu być mądrym? :( on .. uprawial juz seks..nie wiem niczego dokladnie ale kiedys go o to zapytałam.. kiedy kiedys dalam mu znac o tym ze moze chce skladac sluby panienskie czyli te z czystoscia to powiedzial ze kapa, bo on wie jakie to jest przyjemne.. ale ze uszanuje to co zrobie. i powtarzam sie.. jak tu byc madrym...

Gość niunka1991
jesli go kocham to kochaj sie z nim :) proste ale może nie już od razu po miesiacu , poczekaj np. jeszcze kilka miesiecy 4 5 :) zobaczysz jak wam sie bedzie układało ... czy rzeczywiście sie "tak kochacie" :)

zgadzam sie z niunka chociaz 16 lat to trochę za wcześnie. ja mimo tego że mialam 19 lat jak poznałam mojego to czekałam prawie rok zanim zaczeliśmy sie kochać. Chciałam sprawdzic czy naprawde mnie kocha i będzie czekac czy zalezy mu tylko na tym żeby mnie wykorzystac. A tak wogóle to jak za szybko mu na wszystko pozwolisz(a miesiąc to krótko) to facet Cie rzuci bo stwierdzi że jestes łatwa. Więc poczekaj jeszcze z rok. Jakies tam zabawy moga byc nie musi byc od razu seks ale nawet z zabawami poczekaj jeszcze ze 3 miesiące

żałosny tekst jesteśmy razem od miesiąca i tak się kochamy.... OMG ale to jest słitaśne o mało co się nie porzygałam ładna z ciebie wierząca jak już po miesiącu znajomości z chłopakiem chcesz mu dać dupy jak tak tego chcesz to to zrób a nie zasłaniaj się grzechem. nikt tu za ciebie decyzji nie podejmie

Gość mrhyde
gosh, "acet cie rzuci bo bedzie myslal ze jestes latwa" co za durne myslenie. Dlaczego w/g was nie mozna isc do lozka z kims poznanym na 1 randce a pozniej jesli bylo fajnie kontynuowac znajomosci? K.. sex to tak zajebiscie wazny element zwiazku, przeciez dobrze jest wiedziec co druga osoba lubi i jak bardzo i czesto nim zaczniemy sie angazowac.. Pierdolenie ze sa wazniejsze rzeczy mozecie sobie miedzy bajki wlozyc, bo nawet kochajac kobiete nie wiem jak majace nie wiem jakie zalety jesli ty chcesz sexu raz dziennie a dostajesz 2 razy na miesiac to predzej czy pozniej albo zaczniesz zdradzac albo rzucisz babe i uciekniesz do innej.. Sex jest nieodlaczym elementem zwiazku, po co ta cala zabawa w kotka i myszke?