Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermenegilda 666

Po ilu dniach sex z facetem, który jest teraz waszym mężem ? I kiedy dziecko ?

Polecane posty

Gość to i ja napiszę a co
1. po ok. 36 godz. 2. 3 lata minęły i dziecka ani widu ani słychu, ani chęci :D

Gość hgdfjhsadg
po tygodniu seksik łapkami,po miesiącu stosunek, w ciążę zaszłam dokładnie w rocznicę poznania się :D mamy 2 dzieci z tego samego roku :D:D:D

Gość ej powiedz
1-po 5 miesiacach 2-po 6 latach

sex po 3 tygodniach chodzenia ślub 2i pół roku od piwreszej randki dzidzia po 6 miesiącach od ślubu po półtora roku( obecnie jestem w ciąży) kolejna dzidzia Mam 23 lata i nigdy nie żałowałam ani tego że tak wcześnie wyszłam za mąż ani tego że mam już dzieci. Nigdy nie ciągnęło mnie do imprezowania ani jakichś szaleństw.

Gość brak schematu
aha ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 21 lat i mój facet wcale nie był moim pierwszym - wręcz odwrotnie 1 raz "zabujałam" się w wieku 15 lat i całe liceum praktycznie chodziłam z jednym chłopakiem - były wielkie plany - domy, dzieci - niestety w 4 klasie okazało się że mamy inne wizje - ja dom w wielkim miescie - kariera - duzo ciekawych wydażeń - on przeciwnie spokój w małym miescie... i sie rozleciało - dlatego też przed i po maturze zdazyłam sie nie źle wszaleć - odreagowywałam po takim długim zwiazku :P były randki , jezdżenie stopem na imprezy itp a na 1 roku poznałam mojego meża i od razu wiedziałąm ze to jest to - tyle ze oboje mamy silne charakterki i na poczatku nie źle sie ścieraliśmy ;) ale uważam, że jeżeli sie kogoś na prawde kocha i chce się z nim byc to się zawsze wszystko jakos po układa! my mielismy masę cięzkich momentów. ale zwsze do siebie wracaliśmy!

Gość MaKosa24
1. Po ilu dniach znajomości poszłyście do łóżka z facetem, który jest teraz waszym mężem ? 2. Po jakim czasie pojawiło się dziecko ? odp : 1. po pół roku 2. po 4 latach

1. po dwóch tygodniach seks , wczesniej hm... oral :P 2 .po półtorej roku

Gość hgdfjhsadg
myszka oral to też seks :P

Gość ja 1987
1. po 2 miesiacach 2. po 3 latach

Gość Just26
1. po ok 2 miesiącach znajomości 2. Jeszcze nie mam z mężem dzieci

Gość Nati jeszcze cię zacznie
ciągnąć hahaha ;) wspomnisz moje słowo. Na razie masz za mało lat, żeby się zarzekać, że tak! to ten! ten! i żaden inny! :) Zauroczenia trwają średnio do 6 lat, później jest już równia pochyła i trzeba naprawdę dwójki dojrzałych ludzi (również wiekiem), który potrafią miłość-pożądanie łagodnie zamienić na miłość-przyjaźń-przywiązanie. Wszystko jeszcze przed wami. Życzę powodzenia! Ale piszę to, żeby cię ostrzec przed rozczarowaniem. Za 4 lata wszystko co teraz ubóstwiasz w swoim facecie, może nagle zacząć doprowadzać cię do szału, to że nie spuści wody w kiblu - awantura, to że zapomni o urodzinach teściowej - awantura, to że wybierze mecz i piwo z kumplami zamiast wypad do makro z tobą i dzieckiem po nowy rowerek - awantura, to że pierdnie - obraza stanu ...litania jest dłuuuga. :P Trzeba dojrzałych i twardych ludzi żeby przejść bez szwanku okres kiedy mija zainteresowanie erotyczne partnerem.

nati dokłądnie nigdy nie mów nigdy :D:D eh swoją drogą 23 lat i dwoje dzieci hm.. a co robisz dla siebie ?

Gość taka jedna......
Ta kobieta wyżej mądrze pisze. Wiele niedojrzałych i słabych związków zaczyna się sypać kiedy mija to pierwsze zauroczenie - bo ono mija permanentnie i nie ma się co oszukiwać. Wtedy najczęściej dochodzi do rozpadu młodych związków. Starsi ludzie więcej przeszli w życiu, więcej rozumieją i lepiej znoszą ten etap, kiedy kochanek zaczyna być bardziej przyjacielem i zwyczajnie kompanem w realizowaniu codziennych obowiązków, aniżeli partnerem erotycznym. Rozumieją że na szaleństwa i adrenalinę pierwszych wspólnie spędzonych nocy nie mają już raczej co liczyć. I nie bądźcie naiwne dziewczyny licząc na to, że was to nie będzie dotyczyło, bo mózg każdego człowieka zbudowany jest na takiej samej zasadzie i rausz hormonalny nie utrzymuje się w organizmie długo. Jak tu już ktoś wczoraj dosadnie napisał - związek z kilkuletnim stażem wygląda tak, że ona goli w łazience pachy podczas gdy on siedzi obok niej i robi kupsko oczywiście ona burczy zniesmaczona, że śmierdzi, a on jej na to że śmierdzi to jej oddech rano i że tak w ogóle to powinna zrobić coś z włosami. Ona mu na to że śmierdzi to jego matka, po czym wychodzi z łazienki i ostentacyjnie trzaska drzwiami unosząc się dumą, a tak na serio to idzie się popłakać do kuchni. On się po całym incydencie do niej nie odzywa przez tydzień i co wieczór wychodzi z koleżkami na browca. TAK WYGLĄDA ŻYCIE... dziś zakochanych mocno ludzi z maślanymi ślepkami. :)

Gość Klap klap klap klap Brawo
:D Super napisane. Cóż po latach związku mogę powiedzieć, że to wszystko PRAWDA!!! Początkowe zauroczenie przemienia się w przyzwyczajenie. Początkowa tęsknota za sobą nawzajem zamienia się we wzajemne tolerowanie swojej odmienności i wzajemne znoszenie nawyków. :P Kiedy przychodzi ten czas młodzi ludzie są bardziej rozczarowani niż starsi, bo młodzi mają więcej energii i chcą jeszcze choć jeden raz przeżyć ten zapierający dech w piersiach romans (TU UWAGA NA ZDRADY), podczas gdy starsi są już zasiedziali, stateczni, nie w głowie im ekscesy i młodzieńcze igraszki, więc w efekcie raczej pozostają sobie wierni i żyją w symbiozie. :) Mimo wszystko życzę POWODZENIA wszystkim MŁÓDKOM! :) Oby okres wzajemnej fascynacji trwał dłużej niż te ustawowe 4-6 lat!

Gość halina spod olsztyna
z tym kupskiem i pachami to przegięcie staż: z 12 lat razem, 4 po ślubie, a ślub w 6 miesiącu ciąży od seksu się zaczęło...

Gość nie rozumiem tego
jak można zacząć związek od seksu ????

Gość nie rozumiem tego
Ja poszłam do łóżka z moim mężem po 8 miesiącach chodzenia. Dziecko po 5 latach , a rok po slubie.

Gość guomi
normalnie,mozna zaczac od seksu :) razem juz 5 lat w tym 3,5 po slubie :)

Gość a to i ja ...
1.) po miesiacu 2). po roku czasau, wiedzialam od razu, ten albo zaden:D

Gość anabellina
u mnie sex tez byl od razu ... niestety, bo potem okazalo sie ze tylko sex :( Jak wam sie udalo zwiazek zaczac od seksu ??

Gość anabellina
po roku zaszlas , czy urodzilas ??

Gość guomi
normalnie :P

Gość halina spod olsztyna
związek od sexu - normalnie, zostaliśmy razem zakwaterowani na żaglówce ... po 3 dniach spędzania całych dni i nocy w promienu 3 metrów chemia wygrała ;)

Gość grrrrrr.........
seks po 2 miesiacach ;-) slub po 9 latach :-) dziecko 10 lat po slubie :-P

Gość ale dziwne pytania
co ta ankieta ma na celu?

Gość katikatiiiiiiiiiiiiiiii
po 2 dniach :)

Gość mala_agatka
1. po roku od poznania,a po 1,5 miesiąca (na 3 randce) po tym jak zostalismy parą 2. po 7 latach