Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lullcia

FIRMA-Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Polecane posty

hehe- fajfusko:P fajne, ale chodzi mi o to ze facet ma byc naszą podporą , a jak nie jest to co to za facet? Chata twoja, samochód twój i firma bedzie twoja- KOBETO ty nie potrzebujesz tego faceta do niczego, bo tylko problemy masz przez niego... Pomyśl i dasz radę;) uszy do góry i do dzieła:D:D:D

Gość kochana nie martw się
PAmiętaj, że przez pierwsze dwa lata płacisz tylko zdrowotne i społęczne około 100 zł. Czyli ZUs cały wyjdzie Ci 100 zł więcej niż jego, bo on placi same zdrowotne czyli 220. Nie licz oddzielnie Zusu i zdrowotnego. A poza tym załóż firmę na siebie. Będziesz się czuła pewniej po prostu. Powodzenia w biznesie!

Gość ona1099
Jeśłi to Twoja pierwsza działalność to Społeczne + Zdrowotne na chwię obecną wynosi ok 340,00 zł (wiem bo sama płace)

Gość webda
skoro płacisz tylko pare złotych więcej to super twój mąż nieźle tobą manipuluje rozliczając z takich groszy i robiąc wyrzuty, podsumowując rocznie i wypominając starte wakacji masakra :-O boisz sie go

Ja tez byłam w takiej sytuacji miałam pomysł na firme wszystko ja wymyslilam mialam doswiadczenie a moj narzeczony pozniej sie dołączył a ze mial swoja firme to moja sobie tylko dopisal do dzialalnosci zebym ja nie placila zusu ja mialam gorzej bo nie bylismy malzeństwem ale mu ufalam, póżniej wzięliśmy ślub i spodziewamy sie dziecka

Gość to zależy
Wiesz co najbardziej boli twojego męża? Że wyjdzie na to, że to Ty masz większą smykałkę do interesów i staniesz sie niezależną osobą. Może okazać się, że będziesz zarabiać nawet więcej od niego. Odezwała się męska urażona duma... Jak to pan i władca ma być gorszy od jakiejś baby ? Z jego strony to zazdrość. Szantażuje Cię emocjonalnie. Skoro sama miałaś pomysł, dopracowałaś wszystko to się nie zastanawiaj i nie patrz na jego fochy. Już w przeszłości doświadczyłaś jego złego zachowania, chcesz to powtarzać i czuć się jak popychadło ? Nie poddawaj się.

Gość pdfdfdkujdlsse
a jaką firme chcesz otworzyc??