Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopysia19

słomiane wdowy...

Polecane posty

Gość kopysia19

Mężczyźni za granicą... Jak sobie radzicie z tęsknotą? Mój mąż jest już dwa miesiące daleko ode mnie... Jest bardzo ciężko, chwilami zwyczajnie się załamuję...

mam taki zamiar... Poprostu iśc za glosem serca. Żucic pracę,zakonczyc ten etap zycia. Wkoncu zalerzy mi tylko na nim, Tylko sie obawiam... odrobinkę. Mój angielski jest bardzo słaby, wiem że dałabym radę się nauczyc. Ale rodzina znajomi... Nawet lubię swoją pracę. A on poprostu wyjechal bo tam będzie lepiej zarabiac mial mnie sciagnac po miesiącu 9 w sumie to on zadecydowal...) ja to przeciagam juz nastepny miesiac... Praca dla mnie tam jest, super platna. Tu mam nie wiele ale robie co lubie i mam na stale... Kurcze ale ja go tak kocham... (5lat po slubie) I ciagle sie wacham... Ale pojade, wiem ze pojade, potrzebuje tylko odpowiedniego momentu zeby zakonczyc wszystkie sprawy tutaj i nie spalic za soba mostów. Przepraszam za błędy ort.

Jestesmy młodzi i dzieci nie mamy, ja mam 22 lata on 23 Zle napisalam 5 lat jestesmy razem 2 lata po slubie

eee tam nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz, jedź jedź! zrób mu niespodziankę przyjedź znienacka:) ach jak ja to lubie, ja za moim to pół Anglii sama przejechałam niezapowiedzianie, alez jaka byla radosc, a jaka przygoda:) uwielbiam takie momenty!:D Wez w pracy 3-miesieczny urlop bezplatny jak nei chcesz palic mostow za soba , pojedz, przekonaj sie czy ci tam dobrze a jak nie to zawsze masz do czego wrocic:)

musieliby przyjac kogos na moje miejsce. :] Z urlopem 3-miesiecznym nie przejdzie... Zajmuję się dekoracją pewnego Zielonogórskiego marketu. Jest nas tylko 2 osoby, Jedna nie dała by rady. Z co 2-tygodniowa zmianą wszystkich plakatów. Ludzie tego nie zauwarzają ;d

zreszta ja straszna panikara jestem ;] i roztrzepana jak kogiel mogiel ;P