Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cieślik

dlaczego facet nie docenia kobiety jaką ma przy sobie

Polecane posty

zadnej prowo ,chce wiedziec dlaczego jestem nazywany ,kim nie jestem

Gość też się zastanawiam
podrzuciłam Ci słownik....to już chyba wiesz :)

no wiem ,tylko temat powinien brzmiec;blaczego ciul z kturym bylam,,,,,,

Gość też się zastanawiam
może masz i rację....ale KTÓRY PISZE SIĘ PRZEZ Ó!!!!!!!!!!!!!! no widzisz, nie dość, że ciule to jeszcze nieuki :P

Gość WYSPIARKA1972
OD 9 M-CY JESTEM Z CZLOWIEKIEM,KTORY SCIAGNAL MNIE 2500 KM OD DOMU NA ZIELONA WYSPE...WPIERW JEMU ZALEZALO,JA SIE UKLADALAM,POZNAWALAM GO,GDY MOJE SERCE ZABILO,GDY ZACZELO MI ZALEZEC,PO DLUGIM DOSC OKRESIE,BO PO 7 M-CACH ZYCIA RAZEM JAK MU SIE UJAWNILAM Z UCZUCIAMI,ZWINAL OGON I STWIERDZIL,ZE MU SIE ZNUDZILAM...JESLI BYM SIEDZIALA CICHO,ZAPEWNE ZYLI BYSMY JAK DO TEJ PORY BEZ DIALOGU,BEZ MOWIENIA O UCZUCIACH....CO MAM ROBIC,DALEJ SPIMY RAZEM,DALEJ UPRAWIAMY SEX,BO OBOJE TO LUBIMY,ALE GDY PYTAM CZY SIE DOGADAMY,SLYSZE ODMOWE...MAM SIE WYPROWADZIC,WIEM ZE NIE MA NIKOGO,WIEM ZE MOZE SIE BAC ODPOWIEDZIALNOSCI ZA KOGOS,WIEM ZE FAKTY Z JEGO PRZESZLOSCI /CHORE DZIECKO I ZAWISTNA EX/ MOGA POWODOWAC,ZE MAM BYC TA CO ZAPLACI ZA JEGO KRZYWDY WYRZADZONE PRZEZ INNA...PRAGNE Z NIM BYC,ZALEZY MI NA NIM,KOCHAM GO I NIE PODDAJE SIE POKI CO...GDY MNIE TULI CZUJE,ZE NIE WSZYSTKO STRACONE...MAM NADZIEJE