Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria wick

Która PUPA jest najsexowniejsza, oceńcie fotki

Polecane posty

Gość krzysiek z wojska
Nie rozumiem myślenia kobit --- dążenie do minimalizacji swojej pupy... to tak jakby facet dążył do ciągłego pomniejszania wacka:O ciekawe czy bysciebyły zadowolone:O nr 1 wacuś 3cm nr 2 wacuś 15 cm nr 3 wacek 20 cm... Którego wybiracie? pewnie te z tyłkiem nr 1 wybiorą wacka nr 1 :D

Gość ria wick
chodzi mi o obiektywną ocene facetów :) a wypowiedzi kobietek mile widziane również, warto tez poznać schemat myślenia obu płci :) wg facetów wygrywa jak narazie Nr 3 a potem 2 :) a w oczach kobiet 1 i 2 :) bo tak jak ktoś słusznie zauważył jedynka przypomina męski zadek , a nas on wlasnie kręci i moze wydaje nam sie bardziej sexi również jako nasz własny;) czekam na dalsze opinie :)

Gość Trójka na bank
3 albo dwójka 2 powoduje że krew krąży szybciej w żyłach jeśli wiecie faceci o co mi chodzi.;) jedynka to nie tyłek. To określiłbym jako "estetyczny brak czegokolwiek". Ja bym z 3(lub 2) przespał się w ciemno. Nawet mam takie skojarzenia że to muszą być fajne laski i miłe a jedynka to plazdykowa pusciara:-D// tylko 2lub3 i to wcale nie są w dodatku duże pupy. Pozdrawiam was wszystkich chłopaki którzy są podobnego zdania. Hej.

Gość MAM WRAZENIE......
ze wiekszosc tych postow wychwalajacych grube doopska pisze jedna GRUBA LOCHA!!! bynajmniej nie bedaca facetem :o wypierdalaj kaszalocie:p

Gość ria wick
kurcze, to nie wiem czy brać te posty zachwalające trójki na serio w takim razie hehe a tak serio chodzi przeciez o obiektywną ocene , wiec jesli ktokolwiek jest tu puszystym prowokatorem , to prosimy o posuchanie swojego głosu wewnetrznego ,a nie glosu zazdrości i chęcia posiadania szczuplejszego ciałka ;) samych siebie nie oszukacie :) Bez urazy :*

Gość krzysiek z wojska
Gruba locha to masz na myśli nr 3? Przecież to na pewno nie jest gruba dupa:o ja pierdole, co za myślenie:o

Gość ria wick
krzysiu , on miał na myśli ze "grube lochy" będa zachwalały największy rozmiar pupy , a nr 3 nie jest gruba ;)

Gość krzysiek z wojska
Widze ze nie dosć ze tak jak prosiła autorka, człowiek ocenił i skomentował dupki, to jeszcze jakieś pretensje... mówić im swoje zdanie a te dalej swoje... może i jest tu jakiś pasztet, który pisze ze 3 mu sie podoba, ale ja jestem facetem i powiedziałem co myśle! A więc niby jest wolny wybór, ale i tak jak nie podasz 1, ewentualnie 2 to znaczy że oszukujesz, jesteś lochą:o bo wszystko co piękne no mała sraka... współczucia 🖐️

Gość MAM WRAZENIE......
3 nie jest gruba, gruba pisze te bzdury o wielkich tylkach rzekomo uwielbianych przez facetow:o

Gość zdecydowanie srednia
ja bym jej srednia nie nazwal tylko idealna :)

Gość aloha.........................
trzecia wyglada jak pilka lekarska conajmniej

albo jak dwie

Gość TUTKADDD
A KTOŚ TU PISAŁ O WIĘKSZYCH PUPACH NIŻ NA ZDJĘCIU TRZECIM? JEŻELI JUŻ TO KTOŚ SIE ZACHWYCA TYLKO NUMEREM 3. CHYBA TY JESTEŚ LOCHĄ CO PISZESZ

Gość ria wick
krzysiu ja sie cieszę że odpowiadacie mi na pytanie :) i slucham szczerych wypowiedzi :)

Gość kryspin tu był
nie o to chodzi, że lubimy grube pupska tylko o proporcje i krągłości jeśli wydatna pupa to musi też być mocne wcięcie w pasie i odpowiednio duży biuścik mogą też być kobiety delikatniejsze, ale zaokrąglona pupa wcięcie i biust muszą być na swoim miejscu a przy tym zgrabne nózie ta dziewczyna na 1 foto się nie podoba bo brak jej cech wyraćźnie zaznaczających płeć gdyby nie majtki i włosy można by pomylić z facetem pozostałe fotki to żadne wielkie tyłki tylko zaokrąglone i wyraźnie zaznaczone pośladki nie mające z gruboscią nic wspólnego nie ma tam w nadmiarze tkanki tłuszczowej i o to chodzi

dobra, wklejcie ktos teraz meskie tylki, ocenimy

Gość ria wick
ja nie twierdze że 3 jest gruba , tylko duża :) bo duża to ona jest :) ale jest bardzo jędrna i zero zbędnego tłuszczyku ;) moja koleżanka ma pupe 3 i szczuplutki brzyszek i rozmiar biustu między zero a A , i dość postawne nogi.... nie wygląda to fajnie :(

Gość A JA JESTEM KOBIETĄ
i mi najbardziej podoba się trójeczka taką bym chciała mieć...a mam dwójeczkę niestety. Ja uważam że kobieta ma być kobieca a nie wyglądać jak zasuszona anorektyczka

Gość oooo takkk
też tak myśle ale pod warunkiem ( jak juz ktoś zauważył) Trójka ma wcięcie w talii , bo duża pupa , nawet jędrna , i dużo w pasie to już niestety psuje wszystklko

Gość a ciekawe co ....
by powiedziały lesbijki :) czy one też lubią duże pupy , czy własnie malutkie , jak większość kobiet :)

Gość Accelerator
3 bez dwóch zdań. 2 no może trochę. 1 -włókno odpada. Pozdro trojeczka to doopeczka prawdziwa. Dwojka też. A tak pozatym to mam wrażenie nieodparte że te posty które są na te chuda 1 pisze taka anorektyczka z psiochą wiszącą i nieświeżym oddechem od rzygania.he he piesek szczeka ale karawana mknie dalej i prawdziwi faceci wybiorą prawdziwe kobiety. A tak przy okazji trójka wcale nie ma wielkiej po ale jest przeurocza!

Gość X triXX
aloha śmieciu poogladaj sobie męskie doopy na gej ok? Bym za piłkę lekarską odwinał to byś nie miał głowy a masz i masz problem przez no może ktoś się nad tobą ulituje i albo ci wyebie W łeb albo w doope.

X triXX jestes idiota cwelu jeden

Gość Colapsiss
Witam wszystkich. Od razu widać kto jest za kim. Od razu widać kto jest kto. Za 3 opowiadaja faceci. Dwojka też jest super. Za jedynka zbiedniale emocjonalnie kobietki zagubione gdzieś z żurnalowej rzeczywistości jak na złość jeszcze kreowanej w większości przez tych co lubią facetów:-D wszystkie te posty obraźliwe o rzekomych lochach wypisuje tu właśnie taka jeszcze nie kobieta a już nie dziewczynka trochę zagubiona być może bez głębszych doświadczeń seksualnych. Jeśli chodzi o foto 1to rzecz gustu mnie się nie podoba. W tym nie natury. Słuszna jest również sugestia tych którzy twierdzą że takie kobiety wyglądają zupełnie inaczej nago. Tu zdecydowanie 1 przegrywa. Pozdrawiam wszystkich. Nie kłóccie się z faktami. Nie ulegajcie modom a wasze życie będzie lepsze. Zobaczycie;)

Gość problem z czym
zdecydowanie numer 1! Pozdrawiam.

Gość X triXX
Aloha- cwel to Cię zrobił. Nawet nie wiesz który pewnie. Sprawdź na śmietniku.

Gość tylko numer 1
! A te bzdury co wypisuja tluste krowy o 2 i 3 to sobie moge w te tluste dupska schowac :D