Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria wick

Która PUPA jest najsexowniejsza, oceńcie fotki

Polecane posty

Gość W rankingu
zwyciężyła 1!!!!!!!!! JEDYNKA GÓRĄ! Nie bierzemy pod uwagę wpisów jednej lochy tłustej o której pisze wyżej moderatorka :)

Gość Solemo hajfa
O widzę że ktoś wykminił w końcu sztucznosc modelu kobiecej urody pod numerem 1. Odrobinę wyobraźni trzeba mieć. Kobieta musi być kobieta. W sytuacjach intymnych! Wszystkie są ładne wszystkie są zadbane mi osobiście się podoba też właśnie 2. 3 bardzo seksi. Jeśli chodzi o jedynkę to jest to model bardzo forsowany na wybiegach mody teledyskach też ale zwróćcie uwagę proszę na to co napisała ria. Tu coś jest nie w porządku moim zdaniem. Bądźmy krytyczni. To nie są prawdziwe kobiece proporcje całą oprawa jest na tym zdjęciu bardzo kobieca. Ale na tym właśnie polega magia zdjęć. Magia fotografii. W realu wg mnie jedynka przegrywa na plaży z 2 i 3.

Gość prawda jest taka ze.....
wielkie tylki nawet te w miare jedrne, wygladaja oblesnie! moga sie nimi zachwycac jedynie panowie znani z zabaw w remizie albo tluste kobiety, nie ma innej opcji. normalny facet wybierze sredni tyleczek albo mniejszy, bo wielu facetow uwielbia szczuple laski, tyle🖐️ )))

Gość nastepna anorektyczka z
dupcia dziecka sie odezwala :D

Gość nastepna anorektyczka z
ja niestety jestem grubą lochą, 120 kg zywej wagi :o

Gość ria wick
mi też sporo osób tutaj poprawiło humor, bo jak już wspominałam ja mam pupe nr 2 , a bardzo chciałam miec taką jak nr 1... bo wydaje mi sie bardziej sexi. Ale słuchając waszych opinii ciesze sie. zauwazcie ze na pupe nr 2 nikt nie narzeka , że ani za duża , ani za mała - więc idealna ( ? ) :)

Gość Tax for fax
Tomek 34 właśnie to drugie foto to prawdziwe cudo super pupa z taka aż się chce. Oczywiście 2 i 3. I nie każcie nam się zachwycać jakimi tam "małymi pupkami" bo to już samo w sobie podejrzanie brzmi. Ello.

Gość tomek34
1 - nie 2 -tak sobie 3 - najlepiej

Gość ria wick
no własnie coraz bardziej dochodze do tego wniosku Wichrowe :) dzięujemy Tomku34 za uatrakcyjnianie rozmowy :D

Gość aloha.........................
ci co sie tu nawiecej o dupach wypowiadaja to same meskie pasztety gwahahaha

Gość ria wick
ranking wg Waszych wypowiedzi wygląda tak : Pupa nr 1 podoba się : Homosexualistom , anorektyczkom , pedofilom kobietom odchudzającym się, większości kobiet i niektorym facetom. pupa nr 2 i 3 podoba się : "Tłustym lochom" ( przepraszam cytuje tylko) , "prawdziwym facetom" , kobietom zakompleksionym przy tuszy, większości facetom i niektórym kobietom. hihih zgadzacie sie ;) ?

Gość jestem facetem i stawiam
na jedynke! Wszystkie posty o grubej trójce piszą tłuste babska. Przecież to widać. Leczą swoje kompleksy a na plaży łaża pózniej w apaszkch na tyłku lub w spodenkach :O

Gość facet z kafe
Zdecydowanie ~1!!!!!! Grube babska do garów!

Gość marcin26
Wybieram pupe pierwszą. Pozdrawiam ;)

Gość strzelam do ciebie
hah haha hahah zdecydowanie jedynka!!!!!!! Trójka to dupsko grubej lochy po porodach :D I z rozklapiochą :D

Gość ria wick
mi osobiście też pupa 3 nie podoba sie wogóle , i panie o takiej pupie - nawet gładkiej i jędrnej w większości mają kompleksy, i faktycznie widac na plaży czy na basenie że staraja sie zapryć tył a to ręcznikiem, a to spodenkami lub chustami.... natomiast panie nr 1 i 2 dumnie odsłaniają swe wdzieki :)

Gość mikołaj z H.
Stawiam na jedyneczkę. Jest sexy.

Gość takie cudo
wszystkie ładne i zgrabne obleśne są te wiszące, tłuste, pomarszczone i bezkształtne nie ważne jaki rozmiar, mnie się podobają wszystkie no ta 3 to tak najmniej szczerze, ale może dlatego że jestem kobietą :-P

hihi hehe

;) ;)

Gość Sender from real
Ria zaufaj mi. 3 to prawdziwe cacko dla koneserów kobiecej urody. 2 też. 1odpada. Podejrzana sprawa. I te wpisy które wyrażają taka rzekomą pogardę dla tego typu urody (nie pisze o tych które stanowią tylko stwierdzenie)są dowodem na to że z tymi osobami jest coś nie tak. I z daleka od nich. Niektóre są naprawdę dziwne jak np ten o tym że niby "pupa to się w dłoniąch powinna mieścić"?. Nikt mi nie napisze że to normalne. 2 i 3 to prawdziwe kobiety. Ja nie odmawiam urody pani numer jeden też jest piękna delikatna ale solemo zwrócił słusznie uwagę na moc fotografii i efektów.

Gość Sender from real
Mam dużą nadwagę.

Gość ja uważam że
ja jestem szczupła i mam pupe nr 1 ale chciałabym mieć pełniejszą taką jak nr 2 ale niestety nic nie mogę zrobić taka już moja natura i nie mogę przytyć

Gość fdsdf
niech wam dupy i cycyki rosną