Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam wszystkich jestem tu pierwszy raz prosze o pomoc okres spóznia mi sie 5 dni mam nieregularny to normalka u mnie ze sie spóznia ale od ponad tygodnia mam bóle podbrzusza takie dziwne sa raz słabsze raz silniejsze cały czas cos czuje mnie pobolewa w nocy tak mnie zabolało ze myslałm ze to okresu dostałam ale niestety nie:-(dostałam kochałm sie z chłopakiem chyba z 4 razy bez zabezpieczenia chyba w dni płodne bo miałam duzooo sluzu i do tego mam sluz zawsze miałm sucho przed okresem prosze pomoózcie czy mozliwa jest ciąża???

w zasadzie to ciąża jest bardzo mozliwa. Robiłaś test? Masz dalej wilgotno i białe, gęste plamienia?

Gość ja 1987
zrob test to sie dowiesz, nikt tu nie jest jasnowidzem;/

nie nie robiłam jutro mam zamiar tak cały czas czuje wilgotno i mam sluz zawsze miałm sucho przed okresem i te bóle podbrzusze cały czas cos czuje

Gość Aśka1989k
No te bóle brzucha moga wskazywac na ciaze..ale zrob test.

jednym z objawów wczesnej ciązy jest właśnie uczucie wilgoci i sporo śluzu. No i do tego te bóle brzucha... No to chyba mozna ci już zacząć gratulować? Chyba że nie za bardzo ta ciąża jest Tobie na rękę? A jak twoje piersi? Powiekszone? Jak wyglądają brodawki? Częściej oddajesz mocz?

piersi mam nabrzmiałe i trosze mnie ostatnie dni pobolewały ale juz mniej bolą mocz oddaje bardzo czesto w nocy to nawet z 6 razy potrafie isc do toalety z chłop[akiem jestesmy juz od 5 lat takze planowalismy dzidziusia ale teraz jescze nie ale trudno sie mówi napewno nie usune nigdy w zyciu:-))ale czego tam na dole tak pobolewa ???taki dziwny ból

Gość Aśka1989k
Hormony tak dzialoja.. macica sie szykuje na dzidzie i jajniki tez moga bolec.. przez wydzielanie wiekszej ilosci hormonow.