Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amarantowy

STARANIA O DZIDZIĘ ---KTO ZACZYNA---?

Polecane posty

Zaczęliśmy z M starania o dzidziunię .... czy jest ktoś na początku drogi do starań chętnie porozmawiam na temat starań o zajście w ciążę.... może ktoś kto ma doświadczenie też nam coś podpowie... zapraszam dziewczynki... i wpisujcie się od razu jak ktoś jest chętny.... STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@.......MIASTO( WOJ)......DZIECKO Amarantowy.........23......2.......23.02.2010.....Trójmiasto...........0

Gość dziewczynki
???????? dziewczynki to powinny się uczyć a nie starać o dziecko :o

och kobieto dorosła przepraszam że nazywam kobiety dziewczynkami, bo ja lepiej się czuję jak mnie nazywają dziewczynką a nie kobietą a mam 23 lata :-P:-P:-P:-P

a w sumie to masz rację jak będę miała 50 lat to zacznę się starać .... a jak nie chce ci się pisać na temat to znajdź inny topik

ty masz coś z deklem ? ja mam 23 lata idiotko nudzi ci się to po tyłku się podrap a nie siedzisz prze kompem żeby ludzi krytykować masz za dużo czasu to znajdź sobie pracę i daj innym w spokoju żyć a nie się czepiasz h... wie o co?

Gość dziewczynki
przecież sama chciałaś konwersować z dziewczynkami, czyż nie?

Gość Bunia1999
Kochałam się z partnerem 31 stycznia i 1 lutego, to były prawdopodobnie dni płodne i wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy to możliwe, że na test było za wcześnie? Cykle mam 32 dniowe, a kolejną miesiączkę 15 lutego.Dodam, że pobolewają mnie sutki przy dotyku i brzuch pobolewa mnie tak jak przed miesiączką. Czy moze zrobic bete?? Mysle zeby wybrac sie w poniedzialek mam nadzieje ze to nie bedzie za wczesnie..Z gory dziekuje za odpowiedzi..

Gość dziewczynki
myślę że nie powinnaś mieć narazie dzieci. Nie dlatego, że jesteś za młoda - bo nie jesteś ( i nigdzie nie pisałam o tym), ale dlatego że się zbyt szybko irytujesz. Ja cię nie obrażałam , a Ty mnie od idiotek wyzywasz??!!! Trochę kultury by Ci się przydało, abyś mogła jakieś pozytywne wartości przekazać potencjalnemu potomstwu.....

Witam:) U mnie też starania rozpoczęte:) 8 dni do @ i oszaleje chyba z niepewności:)pozdrawiam

Gość Inka Chudzinka
Hej! Wiecie co dziewczyny, zastanawia mnie jedna kwestia w waszych staraniach o dziecko. Dlaczego teraz???? Przecież jak wam się teraz uda, to urodzicie gdzieś w listopadzie - przecież to już prawie zima.... A z dzieckiem przecież trzeba wychodzić na spacery. Też pragnę dziecka, ale poczekam ze staraniami jeszcze kilka miesięcy, żeby urodziło się na wiosnę ;)

Gość annia33111
też zaczynam starania, bardzo się boję. dni płodne rozpoczynają się w dzień zakochanych.

Dlaczego teraz????? Sama niewiem jestesmy juz roczek po ślubie i może to dlatego;)

Amarantowy To forum takie wlaśnie jest, że każdy chce się tu wyżyć bo na żywo nie ma odwagi , więc nie czytaj tych pierdoł. Nie zwracaj uwagi na szalonych, niedowartościowanych gimnazjalistów. Ja mam 25 lat i jestem już w ciąży, ale chętnie poczytam wpisy staraczek. Moja ciąża jest zagrożona. Pierwszą straciłam i bardzo się boję, ale trzymaj kciuki za moją dzidzię a ja będę trzymała za Twoją ! 23 lata to idealny wiek na ciążę. Powodzenia !

Gość Inka Chudzinka
ja pierwsze dziecko urodziłam w kwietniu, a drugie zamierzam nie prędzej niż w marcu - czyli wczesną wiosną. po prostu wydaje mi się to odpowiedniejsze, bardziej rozsądne. nie wyobrażam sobie przekopywać się wózkiem głębokim przez zaspy śniegu w mroźne dni....

Gość pewien Anonim
ja też starania zaczynam za pare miesięcy lepiej dzidzie na wiosne urodzic, przyjemniejsze spacery będa :P

Gość przeciez nikt nie mowi
ze im sie od razu uda, jesli beda sie staraly kilka cykli, no i za ktoryms razem w koncu sie uda, to pwnie urodza na wiosne, nie jest powiedziane, ze zajdziesz od razu. zebys sie nie przeliczyla

Bunia1999- myślę że powinnaś zrobić test jeszcze jak miesiączka zacznie się spóźniać wtedy może okaże się jednak że to ciąża bo teraz podobno to jeszcze za wcześnie może być..., ale trzymam kciuki bo ja miałam chyba owulkę wczoraj albo przedwczoraj i też już zaczynam czekanie... chceBaby- również trzymam kciuki... i bardzo cię rozumiem :P annia33111- to w weekend do dzieła!!! coca coca- BARDZO DZIĘKI ZA POPARCIE!!!!!! będziemy wszystkie trzymać kciuki za twoje maleństwo na pewno wszystko będzie dobrze, przyda się nam tu ktoś już z doświadczeniem :) :) :) przeciez nikt nie mowi- masz rację bo to różnie bywa, ale ja chcę już teraz bo prócz wielkiej chęci posiadania dziecka jeszcze jedna rzecz wpływa że juz teraz a nie za 2- 3 miesiące....,zwalniają mnie teraz z pracy pracuję do końca czerwca więc dlatego nie odkładam decyzji do wiosny aż mnie zwolnią....bo tak nie będą mogli a jak się planuje dziecko to pieniądze będą potrzebne...

ja brałam w tym cyklu olej z wiesiołka i bardzo mi się śluz poprawił... brałyście to też jak u was ? ja widzę różnicę a podobno to pomaga w zajściu w ciążę... castagnus niby też nie którym ale są różne całkeim skrajne opinie... jak teraz się nie uda to spróbuję od nowego cyklu to brać...

Hej Dziewczynki;) Nigdy nie wiadomo kiedy się uda. My staramy się już prawie 2 lata... i jak czytam że niektórzy czekają żeby urodzić na wiosnę to mi śmiać się chce. Oczywiście życzę wszystkim żeby się udało:)

Amarantowy ja też jestem z trójmiasta a w tym roku kończe 24 latka

Gucci24- wiesz niektórzy może jeszcze się nie przekonali że to może być trudniejsze niż się wydaje... ja póki nie szperałam po tych forach też tak myślałam ale przez miesiąc to się naczytałam o dziewczynach które jak ty tak długo się starają jak i nic i bardzo im współczuję ja dopiero zaczynam więc mam jeszcze nadzieje że mi uda się szybciej....

ja się miałam urodzić w lipcu ale mama mówiła że mi się bardzo na świat śpieszyło... a mój brat wolał poleniuszkować i urodził się po terminie....i tak nam zostało ja szybka i niecierpliwa a mój brat wyluzowany i powolny...

ja bym chciała mieć córeczkę bardzo... a wy? choć u męża od 4 pokoleń sami faceci nawet kot i pies... :) :) :P

jak bym miała wybierać to wolałabym chłopca na początek:) mój brat ma 2 córki, u mojego b. też same dziewczynki