Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amarantowy

STARANIA O DZIDZIĘ ---KTO ZACZYNA---?

Polecane posty

ja tak się zastanawiam czy jak miałam owulke chyba 08-09.02 a @ mam mieć 23.02. to jak zrobię test 16 to nie będzie za wcześnie bo na opakowaniu pisało że już po 6 dniach test może wykazać ciążę...

to na odwrót niz u mojego M ja tylko się obawiam że mogę mieć blizniaki bo moja mama ma brat bliźniaka... a dwoje na raz to nie wiem jak bym finansowo sobie poradziła z M

na testach rózne rzeczy piszą ale wcześniej niż w dniu spodziewanej @ nie ma co robić. Z doświadczenia wiem że jedna kreska rozczarowuje bardziej niż @....

dlatego pytam ty już trochę pewnie o tym wiesz... :( a powiedz mi czy brałaś castagnus?

moja bratowa ma bliźniaczkę i oprócz tego w rodzeństwie jeszcze jedną parę bliźniaków a nie mają bliżniaków... róznie to bywa

nie brałam jeszce żadnych leków, jeżeli w tym cyklu nie zaciążę to w następnym robię badania i ewentualnie leki pod opieką lekarza oczywiście, nic na własną ręke

ale prawdopodobieństwo wzrasta ... a ile rodzeństwa ma bratowa...? moja mama ma 4

chyba 5, nie jestem pewna (aż głupio się przyznać ale nie wim dokładnie)

w sumie nie istotne ale że to niby 2 pokolenia (chodzi o rodziców) a niektórzy mieli tyle rodzeństwa ... a teraz kto by się teraz na to zdecydował....:)

brałaś castagnus bo jak teraz nie będę w ciązy to od następnego cyklu chcę brać bo niby wielu kobietom pomógł,ale też wiele narzeka na niego...

teraz to jak ktoś ma więcej niż 4 dzieci to zwykle z przypadku:)

nie brałam i nie widzę żadnych wskazań, mam regularne cykle... zamówilam sobie testy owulacyjne na allegro i będe próbować , może się uda

ja też kupiłam takie paskowe najtańsze... i tylko 07.02. pokazały mi się 2 kreski druga słabsza .... a co do tego castagnusa to niby na niektóre kobiety tak podziałało branie go że udało im się zajść również tym co miały juz wiele nieudanych prób za sobą...a le nie każdej... a brałaś wiesiołek ... mi on bardzo pomógł na śluz nigdy tyle nie miałam zanim zaczęłam go brać....

wiesiołka też nie brałam ale cały czas o nim słyszę i chyba kupię sobie bo widzę że jest dobry na wiele rzeczy:) Zaczekam do następnego cyklu, daje sobie ostatnią szansę na zaciążenie. W marcu idę znów do gina z badaniami więc jeśli mam coś nie tak z hormonami to będę brała tabletki. Ogólnie ostatnio jestem pozytywnie nastawiona bo wróżka z kafe wywróżyła mi ciążę w ciągu najbliższych kilku miesięcy i ja w to wierzę:%

ja kupiłam taki najtańszy ten wiesiołek i brałam tak nie od początku cyklu zaraz po odstawieniu tabletek i po 3 tygodniach było juz super ....jeśli chodzi o śluz nawet M zauważył różnicę... a ja trzymam kciuki za ciebie żebyś już nie musiała się stresować tyle już przeszłaś na pewno stresów związanych z tym zachodzeniem w ciążę że już powinnaś mieć nagrodę w postaci ślicznej dzidziuni w brzuszku...

dzięki ja też będę trzymała kciuki za Ciebie i wszystkie inne staraczki:) ja nigdy nie brałam żadnych tabletek... stresy z powodu nie zachodzenia w ciąże to nic w porównaniu z poronioniem a to niestety mam za sobą, 1,5 roku temu straciłam dzidzię w 6 tyg.

to straszne... :( ile ty już przeszłaś , naprawdę aż trudno uwierzyć że się nie poddałaś ... muszę ci powiedzieć że naprawdę dzielna z ciebie babeczka...

a ty miałaś badaną ta prolaktynę? bo niby przez to wiele kobiet nie może zajść... i pewnie dlatego części castagnus pomógł bo on obniża ich jeje poziom a one nie wiedziały pewnie nawet że mają podwyższoną tą prolaktynę....

jak w marcu dostane @ to mam iść na prolaktynę, wcześniej nic nie robiłam bo miałam nadzieję że teraz napewno się uda i nie chciałam nic na siłe a teraz mam już dość czekania na cud i zaczynam działać

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369

ja się tak zastanawiam czy naprawdę mogę być w ciąży bo cały czas chodzę siusiu...ale też zawsze dużo piłam więc to może być dlatego ... w brzuchu mi się wczoraj przewracało bulgotało ... i byłam wczoraj strasznie głodna zresztą dziś od rana też .... czy to możliwe żeby tak szybko coś czuć... czy o jednego pączka za dużo wczoraj zjadłam.... hi hi :) :) :) :P

może sobie skopiujecie dziewczyny tabelkę i się dopiszecie? STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@.......MIASTO( WOJ)......DZIECKO Amarantowy.........23......2.......23.02.2010.....Trójmi asto...........0

NICK..........WIEK.......CYKL.......@.......MIASTO( WOJ)...... ChceBaby....25..........1..........18.02.....mazowieckie.......... Hej dziewczyny, strasznie sie dłuży do @ i dlatego nie wchodzilam na forum:) a jak u Was? jak z samopoczuciem i wogóle??

Gość słoneczku
Cześć:) Modę się do Was dołączyć? Zamierzamy z mężem rozpocząć starania o dziecko w czerwcu, a teraz zaczęłam brać folik. Mam 24 lata (prawie, bo skończę w kwietniu:))

cześć słoneczku pewnie!!!!!!! bardzo się cieszymy z każdej nowej chętnej na staranka..... ChceBaby- no mi też się dłuży dlatego lubie sobie popisać wejdźcie na 28dni.pl tam jest dużo fajnych info dziewczyny robią wykresy starań można poczytać jakie mają objawy i jak się strajają...