Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandruska

.. Co zrobic gdy facet zdradzi?

Polecane posty

Ciekawi mnie co zrobilyscie w takiej sytuacji ... gdy dowiedzialyscie sie o romansie wlasnych facetow z inna kobieta... wybaczyc? czy wyrzucic go za drzwi?

Gość ty chyba oszalałaś
wybaczyć? Nigdy!!!! Jak Ty sobie wyobrażasz z nim spać w jednym łóżku po zdradzie, a co dopiero sex uprawiać?

Gość ty chyba oszalałaś
energiczna ... - to o dwa dni za dużo :D

.. nie chodzi o to ze ja tak uwazam poprostu pytam bo nie raz zauwazylam ze kobiety... chca ratowac swoj zwiazek.... Choc uwazam ze taki facet nie zasluguje na zaufanie a co dopiero na to by byc z kochajaca go kobieta ktora tak podle potraktowal.....

... ja przedwszystkim chcialbym sie dowiedziec dlaczego to zrobil i czego mu u mnie brakowalo.... a potem zegnaj.......

Gość guomi
Energiczna jak sie dowiedzialas?

.. a ile trwal ten jego potajemny romans?..... wyrazil chocby minimalna skruche?.. i w jaki sposob sie dowiedzialas?

Gość kajanka
ODEJŚC ! Ewentualnie się zemścic i tyle - taki człowiek jest przekreślony

wiesz pierwszy raz spotkalam sie z taka zemsta:) ale jakby sie glebiej w to zaglebic... to moglo by byc to calkiem ciekawe chcoc chyba nie chcialabym sie znizac do jego poziomu

guomi Energiczna jak sie dowiedzialas? Zobaczylam, ze wkolo niego kreci sie duzo kobiet patrzacych na mnie nienawistnym spojrzeniem, poobserwowalam, napisalam do jednej, a ona zechciala mi odpowiedziec, ze wlasnie planuja sobie wpolne zycie. sandruska (sandusia240791@poczta.onet.pl) .. a ile trwal ten jego potajemny romans?..... 4 miesiace. Jak sie okazalo, niejeden. Mam na mysli, ze uwodzil wszystkie kobiety, z ktorymi zwykl rozmawiac. A ja nie zwyklam sprawdzac partnerow i wierze w ich dobre intencje, dopoki tego zaufania nie zawioda. wyrazil chocby minimalna skruche?.. A skad. Do konca twierdzil, ze mam zwidy, a kiedy powiedzialam, ze z nia rozmawialam, stracil mowe :P

.. szczerze?... to fajny ciu.l z niego naprawde bardzo mi przykro ze trafilas na takiego gbura i egoiste ktory nawet nie potrafi sie przyznac do bledu.. .zal mi tkaich ludzi.... mam nadzieje ze trafisz na lepszego , ktory bedzie godny Twojego zaufanbia;)

.. nio wszystko wychodzi niestety dopiero z czasem;) ale trzeba byc dobrej mysli:)