Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CARMEN**

czy to możliwe????

Polecane posty

Robiłam test 6 dni po stosunku i wyszła mi jedna jasna kreska a druga ciemna to znak że jestem w ciąży??? minął kolejny tydzien jutro bede powtarzała test

6 dni po stounku???? Wątpliwa sprawa, ale ... kto wie. Zastanów się jednak, czy ciąza czasami nie jest z poprzedniego miesiąca lub z wcześniejszego stosunku (owulacja mogła Ci się przesunąć), bo naprawdę 6 dni to troche za wcześnie jednak

Gość Dziewczyno nie przesadzaj
6 dni po stosunku i test pozytywny???

kochane ja tez troche nie dowierzam ale zrobiłam z ciekawosci jutro powtarzam minał juz tydzien od tego pierwszego testu takze może dam wam znac

to, że miałaś okres o niczym nie świadczy. Czasami tak bywa - znam babke, która miała trzy razy "okres" (choć tak naprawdę nie jest to typowa miesiączka, choć tak wygląda) będąc już w ciązy

Gość Bunia1999
Kochałam się z partnerem 31 stycznia i 1 lutego, to były prawdopodobnie dni płodne i wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy to możliwe, że na test było za wcześnie? Cykle mam 32 dniowe, a kolejną miesiączkę 15 lutego.Dodam, że pobolewają mnie sutki przy dotyku i brzuch pobolewa mnie tak jak przed miesiączką. Czy moze zrobic bete?? Mysle zeby wybrac sie w poniedzialek mam nadzieje ze to nie bedzie za wczesnie..Z gory dziekuje za odpowiedzi..

Gość Bunia1999