Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniecha811

Mój mąż okazał się tranzwestytą

Polecane posty

Gość agniecha811

Jakiś czas temu naszłam mojego mężą w łazience jak był ubrany w damską bieliznę i rajstopy kompletnie mną to wstrząsnęło mogę śmiało powiedzieć że się wystraszyłam . Na pytanie co to ma znaczyć mąż zaczął się wściekać bez powodu nie umiał albo nie chciał mi powiedziec co robi stwierdził że to go podnieca .Dlla świętego spokoju uśmiechnęłam sie i wyszłam . Ale kilka dni później mąż niby dla zartu przyszedł do sypialni ubrany w damskie rzeczy pończochy gdy położył sie obok poczułam straszną odrazę i wstręt chciałam ale nie mogłam nawet go dotknąć brzydziłam się,nie mogłam uwierzyć że mój fajny męski naprawdę zarąbisty facet wyskoczył z czymś takim. Od tamtej pory jest zupełnie inaczej czuje wstręt do niego niby się przytulam i wogulę ale tak jakoś sztucznie. Co ja mam zrobić ja naprawdę go kocham strasznie mocno zawsze był bardzo męski uwielbiam prawdziwych facetów i takiego miałam a teraz....... ? Czy nasze zycie ma szanse się ułożyć ? nie wiem jak z nim rozmawiać , jak to zaakceptować jak on na wspomnienie nie chce nic mówić chyba się wstydzi . Ratunkuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

problem jest w tym że ty nie chcesz się wewnętrznie przyznać do lesbijstwa.Jeżeli tego nie akceptujesz i nie macie dzieci to musicie skończyć ten związek bo trudno będzie ci żyć a takim facetem

Gość agniecha811
Ni jestem lesbijką nie podniecaja mnie kobiety jestem z facetem 11 lat po ślubie mamy 2 dzieci do tej pory był super wysoki wysportowany fajnie zbudowany mój ideał faceta .. A teraz cos takiego ai to nie jest proste ja nie chcę nikogo innego ale nie wiem co robić jak go zaakceptować

Gość Atrakcyjny Włodzimierz
http://wp.tv/i,WP-Wszystko-o-zdradzie,mid,509071,klip.html?ticaid=699e7

Gość agniecha811
Fajnie ale czy to można zaliczyć do zdrady?

Gość Robisz z igły widły
Jakby się okazał transwestytą to byłby prawdziwy problem :P

Gość Atrakcyjny Włodzimierz
a tak przy okazji, to wyprzedaję swoją kolekcję pończoch, może któraś z Pań jest chętna?