Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telewizornia

co zrobic dla chlopaka na walentynki?

Polecane posty

Gość telewizornia

chodzi mi o cos recznie robionego, bo cienko z kasa u nas, a chce mu cos podarowac.macie jakies pomysly?

Gość wydepiluj sie

Gość tak ale zeby nie bylo na
odpierdol to chyba Ci ich nie podam bo i tak sie nie wyrobisz do ntych walentynek. to juz niedlugo :P

widziałem ostatnio fajne medale za 33 zł były na nich różne napisy np demon seksu moze kup mu taki medal :D

Gość telewizornia
to wszystko ma na codzien, chodzi o cos czego sie codziennie nie robi,a jest to przyjemne dla drugiej osoby. tu leja owszem walentynki sa komercyjne ale nie pomyslales jak moze sie poczuc ta druga osoba jak ktos ja zapyta co z walentynkami?ja tam mam to gdzies i nie kupuje nigdy prezentow nie wiadomo jakich cos drobnego co mu przypomni o uczuciu.tym razem chce cos zrobic.dziewczyna tu kiedys pisala o tym ze upiecze dla chlopaka jego ulubione ciasto-to jest jakis pomysl ale co poza tym jeszcze mozna?

Gość telewizornia
ale kto mowi ze jak sie obchodzi walentynki to na codzien sie olewa partnera?do urodzin tez masz taki stosunek?ze ktos przynosi ci prezent w urodziny to znaczy ze pamieta o tobie tylko dlatego ze chce wypic na twojej bibie?no wez juz nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. nie chce zeby mu bylo przykro i tyle poza tym milo jest przystanac w calym tym pospiechu i postarac sie dla drugiej osoby cos zrobic.

Gość gość
co chcesz

Gość gość
jak go bardzo kochasz to najpierw anal a nastepnie francuz w tej kolejnosci nie odwrotnie