Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipipipi

DLACZEGO OD RAZU ANOREKTYCZKA ?

Polecane posty

Gość pipipipipi

Jako 14 latka byłam okrągła jak na niski wzrost - 157cm,55kg. Przez następne 1,5 roku schudłam do 45kg. Osoby które znały mnie już wcześniej i rozsiewały ploty na temat tego, że jestem anorektyczką bo wcześniej byłam grubsza.Byłam i jestem zdrowa, nigdy nie miałam anemii. Schudłam sama z siebie, zrobiłam się bardziej koścista i z wiekiem zmieniła mi się sylwetka, jest szczuplejsza, jestem z tych drobniutkich. Domyślam się, że cała akcja przez moje szczupłe biodra, miałam takie nawet będąc okrągła, ślepi byli ? Cały czas słyszę:" boże jaki szczupły brzuch anorektyczka! " Dlaczego ludzie którzy mnie nie znają uważają za anorektyczkę? nawet Ci chodzący po ulicy ? Dlatego, że jestem drobna i szczupła? Chyba nie widzą mojego wzrostu, że nie powinnam być już grubsza. Po co od razu nazywać kogoś anorektyczką ludzie !

Gość
Bo są wredni i zazdrośni,a Ty się nie masz czym przejmować :)

Gość jogurt brzoskwiniowy
Ja mam 160 i waże 45 kg. Uwierz mi że jestem bardzo bardzo chuda!! Marze aby przytyc.

Gość też szczupła
ja całe życie byłam bardzo szczupła, wręcz chciałam przytyć żeby wszyscy sie ode mnie odczepili. W wieku 17- 25 lat miałam 178cm wzrostu i 58-62kg wagi. Brzucha nie miałam wcale... Śmiałam się że do kręgosłupa przyrośnięty. Teraz mam dwoje dzieci, 29 lat, ważę 68kg i bardzo dobrze się z tą wagą czuję. Po czasie jak słyszę, że tamci co wyśmiewali sie ze mnie teraz mówią "o wreszcie i ty masz oponkę na brzuszku" - to słowa te są dowodem na to że zazdrościli. Co do anreksji czy bulimii nigdy takowych zaburzeń nie miałam. Byłam szczupła tak po prostu... Jadłam bez opamiętania i nic, jadłam dalej by zagrać na gulu tym co musiały pilnowac diety (a to właśnie one dokuczały najczęściej) :P ... Najśmieszniejsze jest to, że jak słyszałam "ale chuda jesteś" to zawsze z ust jakiejś laski z nadwagą. Nie przejmuj się nimi.