Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwoona

jak sie nie angażować

Polecane posty

Gość czerwoona

moje pytanie brzmi: jak sie nie angazować, żeby później nie cierpieć ? oczywiścnie nie chodzi mi tu, żaby być zołzą itd nie mam tez na mysli wykorzystac tej drugiej osoby ale chce uchronic siebie ... mysłam, że tym razem sie uda, ale niestety... mam w sobie tyle miłości, ciepła a nie mam kogo tym obdarzyć:/ na początku powtarzam sobie, że nie tym razem to ja bede "górą" ale kiedy mi zaczyna zależeć, jemu nie.. wiec jak brać wszsytko na zimno ?

Gość czerwoona
unikam i to szerokim łukiem !

Gość madrala ala
Trzymaj dystans, nie opowiadaj zaduzo o sobie...

skoro masz w sobie tyle milosci.... to zamiast bez zastanowienia kierowc ja na zewnatrz ....skieruj ja do siebie.Milosc wlasna pokieruje cie potem rozumnie

az mi dech zaparlo co zs rozwinie :D

az mi dech zaparlo co zs rozwinie yeez jesteś zboczona (swoja drogą to serioo myślisz, że musi aż rozwijać? nono )

ike - gdzie ty sie ukrywasz i dlaczego nie masz swojego topa ?

yeez nie ukrywam się a z topem to długa historia:) i jak juz mam wybierać to wole wrócić do tematu rozwijania:)

myślałam o yeez kupić czworonoga nie mogę- nie mam warunków i to nie jest rozwiązanie mojego problemu ;) tylko chwilowe.. ale dzięki :)

kupić czworonoga nie mogę- nie mam warunków zamiast szukac problemow to szukaj rozwiazan ;-) zmienic mieszkanie i kupic czworonoga, ot co

:D zs twoje rady są coraz bardziej wyszukane i cenne cenne- dosłownie.........

masz pojecie ilu facetow zmuszonych do przelewania swoich uczuc na czworonogi mozesz spotkac dzieki posiadaniu czworonoga??

zbieram na mieszkanie - ale może mnie wesprzesz ? pytałam poważnie o zaangażowaniu !

zs twoje rady są coraz bardziej wyszukane ike, rozumiem, ze ty wolisz sie nie rozwijac, szanuje twoja decyzje ;-)

czerwona co mam ci rozwinac ? czego nie rozumiesz ? rzucasz sie ze swoja miloscia zanim masz okazje :D obwąchac faceta( sory ale to skojarzenie z 4nogami) czyli jestes gotowa dawac bez zastanowienia....czyli sama siebie nie kochasz w takim zakresie jak nalezy bo nie dbasz o siebie i swoje uczucia

zs , że tak zapytam masz czworonoga??:P

zbieram na mieszkanie - ale może mnie wesprzesz ? wspieram cie duchowo (rachunek przysle poczta) pytałam poważnie o zaangażowaniu ! naturalnie, wszak to normalne, ze wchodzac z kims w zwiazek nalezy zaangazowania unikac jak ognia!

zs twoje rady są coraz bardziej wyszukane ike, rozumiem, ze ty wolisz sie nie rozwijac, szanuje twoja decyzje a gdzie ja napisałam TYLKO TWOJE ??? :P

a gdzie ja napisałam TYLKO TWOJE ? nic nie poradze na to, ze opuscilas lekcje z kontekstu i dopowiedzen logicznych :-)

nic nie poradze na to, ze opuscilas lekcje z kontekstu i dopowiedzen logicznych za to byłam na lekcji nadinterpretacji i twoja wypowiedź pasuje mi do tego jak ulał

moze i bylas ale jak zwykle albo spalas albo nie sluchalas bo przynudzałeś :P