Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ciekawa bardzo

jak rozpoznac czy on jest prawiczkiem

Polecane posty

Gość ona ciekawa bardzo
smokopies-prosze mnie nie oceniac i starac sie czytac ze zrozumieniem, ja sie nie nasmiewam z niego, jesli jest to bardzo mnie to cieszy, smieje sie tutaj z siebie bo nigdy w takiej sytuacji nie bylam i nie chce go urazic czy zrobic czegos zle:)Tez jestem niesmiala i bedzie pewnie mi jeszcze trudnej przez to, inaczej jak facet wie w czym rzecz.

Gość smutaśna
ja właśnie nie lubie takiego czegoś wyśmiewania sie...

Gość smutaśna
to mówie zapytaj go podczas rozmowy...

Gość sustanon
zacznijcie najpierw oralnie sie piescic. . jesli nie chcesz sie wypinac to sama na nim usiadz...:-)

Gość ona ciekawa bardzo
Lezelismy juz w bieliznie obok siebie, kilka razy, no ale naga nie bylam i to ja przerywalam te pieszczoty a on nie nalegal, jakby sie bal i to ja miala zaczac:) Ciekawa jestem jak to bedzie, pisze tutaj bo ja tez niesmiala a napisac latwiej, moze po kolacje nabiore odwagi i delikatnie zaczne rozmowe:)A dobry rady nie sa zle:)

Gość ona ciekawa bardzo
kolacji, dobre;)

Gość sustanon
zestresujesz go wtedy...jesli masz zamiar uprawiac z nim sex w Walentynki:-) to porozmawiaj z nim wczesniej...szkoda Twojego rozczarowania...

Gość smutaśna
no ja tez bym nie radziła pytać go w same walentynki porozmawiaj z nim jutro..

wydaje mi sie ze ty tylko dla sexu z nim jestes... Czekalas na odpowiedniego faceta.... i po 2 miesiacach juz wiesz ze to jest ten??? ok, nie masz 19 lat ale zachowujesz sie jak dziecko

Gość ona ciekawa bardzo
:)Nawet nie wiem jak zaczac taka rozmowe zeby go nie urazic, albo zawstydzic...Mowil mi tylko o jednej kobiecie z ktora byl jakies 5miesiecy, o innych nie wspomnial ani slowem....hmmm:) Chyba musze przeczekac i nie rozmawiac o tym, bo jeszcze pomysli ze mi o sex chodzi:)

Gość sustanon
"Z tym cm tez nic nie wiem, no ale jesli ma "malego" trudno, zalezy mi na nim, sa tez inne sposoby Alez jestem ciekawa jak to bedzie " "Lezelismy juz w bieliznie obok siebie, kilka razy, no ale naga nie bylam i to ja przerywalam te pieszczoty a on nie nalegal, jakby sie bal i to ja miala zaczac " to jak ?? nie stanal mu nigdy?? nie wiesz jakiego ma penisa??:-)

bo tak wlasnie wyglada to! tak jakby tylko ci na tym zalezalo. i co, facet cie zaliczy a potem zostawi bo bedzie myslal ze ty tak z kazdym a ty znow bedziesz po zwiazku zalamana

Gość ona ciekawa bardzo
chelsie wydaje mi sie ze ty tylko dla sexu z nim jestes... Czekalas na odpowiedniego faceta.... i po 2 miesiacach juz wiesz ze to jest ten??? ok, nie masz 19 lat ale zachowujesz sie jak dziecko Nie, nie wiem czy to ten w 100% i nigdy nie bede miala takiej pewnosci i nie chodzi mi tylko o sex, napisalam bo mozna sie czegosc dowiedziec, a Tobie jak cos sie nie podoba to nikt cie tutaj nie trzyma, to ze nie wiem jak zachowac sie w takiej sytuacji jesli jest prawiczkiem nie znaczy, ze nie wiem jak traktowac takie wredoty jak Ty!🖐️

bez agresji:p ale sie rzucasz! forum jest po to aby wymienic swoje poglady! I wiesz co, jakbys z nim byla naprawde blisko to pogadalabys z nim o tym normalnie, bez skrepowania! To nie jest temat tabu!

Gość ona ciekawa bardzo
sustanon -No nie wiem:)hihi:)Nie dotykalam go:)

ja tylko swoje zdanie napisalam a ty od razu z atakiem! Masz nerwice czy co?

Gość smutaśna
rozumiem ze fajnie by było zrobić to w walentynki ale można to przełożyć na zwykły dzien... do tego czasu poznasz go lepiej dowiesz sie wiecej.. bedziecie mieć wiecej rozmów za soba..

Gość sustanon
to nie wiesz nawet czy mu stanal??:-) przeciesz to widac:-)

Gość ona ciekawa bardzo
chelsie -Lezalas z nami, wiesz lepiej ode mnie... No wlasnie od tego jest to forum, mialam ochote napisac wiec pisze a Ty mnie obrazac nie bedzie bo mnie nie znasz i jesli nie rozumiesz powodu dla ktorego tutaj pisze, to sie nie wypowiadaj!

to ty zaczelas mnie obrazac! Nie znam cie i nie poznam, ale swoje zdanie moge dac!!! Wolnosc slowa obowiazuje, a na twoje pytanie odpowiedzialam : "jakbys z nim byla naprawde blisko to pogadalabys z nim o tym normalnie, bez skrepowania!" i on normalnie ci odpowie, nie musisz sie bawic w podchody:) I nie chce sie klocic, bo po co! Luzik, skoro cie urazilam to przepraszam

Gość ona ciekawa bardzo
I tak mam nerwicy na takie istoty jak Ty a nawet jestem uczulona i zaczynam kichac!🖐️ No nie widzialam :)bo nie patrzylam:)A moglam chociaz zerknac:)

Jestes uprzedzona do mnie bo zle ci napisalam, nie tak jak chcialas... Ok , mozesz sie wkurzac! Nie zalezy mi

Gość ona ciekawa bardzo
chelsie -urazilas, bo nie znasac mnie napisac ze chodzi mi tylko o sex, a tu nie chodzi o sex tylko o to ze ja nigdy w takiej sytuacji nie bylam i nie wiem jak sie zachowac, zeby czegos nie zepsuc:)o to mi chodzi, nie chce go urazic bo nie pomyslalam...:)

Gość ona ciekawa bardzo
nie znasz mnie...sorry za literowki;)

Gość ona ciekawa bardzo
chelsie bo tak wlasnie wyglada to! tak jakby tylko ci na tym zalezalo. i co, facet cie zaliczy a potem zostawi bo bedzie myslal ze ty tak z kazdym a ty znow bedziesz po zwiazku zalamana "Ze ja tak z kazdym..." Nie nie z kazdym napisalam ze juz bardzo dawno temu wspolzylam z factem, ale nie czytasz i piszesz to co ci sie wyadje, wlasnie wydaje sie a jest to roznica i ja sie nie kloce.

zapytaj sie go po prostu o to! Ja mojego chlopaka spytalam o to bo chcialam wiedziec.:) nie dalam zadnej plamy

ale ze facet tak pomysli! Wiem ze tak bywa, bo moja kumpela tak miala... nie napisalam ze ja uwazam ze ty tak z kazdym, czytalam twoje wypowiedzi

Gość ona ciekawa bardzo
A dlaczego go zapytalas?po czym tak wywnioskowalas?:)I mialas racje?:)Czy sie pomylilas?Napisz cos wiecej:)

Gość ona ciekawa bardzo
up up up podnosze bo jestem ciekawa:)Napisz cos wiecej jesli mozesz:)

Gość sustanon
to ja tez robie up do mojego pytania:-)