Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek z Krakowaa

Jak się wycofać z zaręczyn?

Polecane posty

Gość Marek z Krakowaa

Tydzień temu popełniłem największy błąd w moim życiu- poprosiłem ją, aby za mnie wyszła. Stało się to zaraz po seksie, kiedy otumaniony pozbyciem się całego testosteronu wraz z wytryskiem, rozumowałem nazbyt emocjonalnie niczym kobieta i podniecony wydukałem po wszystkim: "kocham cię, wyjdź za mnie". :-O Zrobiłem to całkowicie odruchowo, bez najmniejszej świadomości. Jednak kiedy dotarło mnie co zrobiłem, wyjścia już nie było- ona się zgodziła. I co mam zrobić? Nie chcę się żenić, nie chcę także z nią zrywać bo tylko ona potrafi mi tak dogodzić... ale drogi pośredniej w tym chyba niema :-( Jakieś rady?

Gość udawaj że nic nie pamiętasz

Gość kajanka
nie ma odwrotu ! nie rób tyłka ze swej gęby - sorry ale tak to widzę

Gość z praktyki celująco
nie było pierścionka, nie było zaręczyn. Chyba, że zaraz wcisnąłeś jej pierścionek na palec?

Gość Ebenezer
Po prostu dałeś d... koleś. Oczy Ci piczą zarosły i tyle.

Gość Ebenezer
Idź za ciosem - zaproponuj jej dzieciaka... :-D

Gość Ebenezer
Jeszcze zaoferuj się, że pokrywasz wszystkie koszty: ślubu, wesela (takie z pompą), mieszkania itd.

Nie wycofuj się. Unikaj planowania. Prędzej czy później sama się wkurzy i z tobą zerwie. Ale już nieodwracalnie.

Gość Ebenezer
Jeszcze jedna rzecz: szlaban na inne dupy do grobowej deski... ;-)

Gość Marek z Krakowaa
Wal się głupi prześmiewco. Jak jej powiem, że to była pomyłka, to ona wtedy ode mnie odejdzie... A takich seksów jak z nią nie miałem nawet pobytu na Ukrainie.

Gość yggggg
nie bąż głupi, ja już się napatrzyłam na takie małażeństwa gdzie facet z babą z obowiązku, bo jej coś przyrzekł, obiecał a teraz zdycha ,cierpi i męczy się, jesteś młody i napalony, wymsknęło ci się, dla 2 zdań nie będziesz tego robił no nie?

Gość zigzaczka
Ale koles namieszales:) teraz juz głupio powiedziec, "ej kochanie sluchaj tamtej nocy to bylo pod wplywem emocji, kocham Cie ale nie chce sie zareczac" a do tej pory ona juz pewnie wygadala o tym mamie, siostrom czy kumpeli.....teraz musisz to jakos strategicznie rozegrac. Zareczyny nie oznaczaja ze slub musi juz byc okreslony,to nie te czasy:) daj sobie czas do namyslu. Ale byc z nia bo tylko ona Ci dogodzi w tych sprawach? koles strzel sobie baranka jesli tak podchodzisz do sprawy:) pokaz ze masz jaja i rozegraj tak zeby dziewczyna nie cierpiala.

Gość Marek z Krakowaa
Czyli mam przesrane? To idę kupić łopatę i soda kaustyczna... Ale zanim ją zakopię, chyba się napiję. Cześć 🖐️

Gość zigzaczka
:D masz poczcie humoru to juz plus:) naprawde wyobrazasz sobie z nia zycie?