Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEUFNA NARZECZONA

CHRZCINY BEZ OJCA DZIECKA

Polecane posty

Gość NIEUFNA NARZECZONA

czy mozliwy jest chrzest bez udzialu ojca dziecka>? wlasnie mnie zostawil, nie mamy slubu, a chcialabym jednak synka ochrzcic...oczywiscie bez zadnej pompy, bo mnie na to zwyczajnie nie stac....nie wiem, czy zapraszac na poczetsunek jego rodzine, jeego brat mial byc chrzestnym, ale w takiej sytuacji to juz nie wiem, co wypada, a co nie...pomozcie, doradzcie mi cos

Gość .kjlknml
ja chrzcilam sama bo tatusia nie bylo w Polsce a zalezalo nam zeby to szybko zaltwic i nie bylo zadnego problemu ;) bedzie oki :)

idź do kościoła porozmawiaj z księdzem. ale z tego co ja wiem chrzest bez ojca dziecka jest jak najbardziej możliwy. a co do chrzestnego: to zależy jaki masz stosunek z bratem ojca dziecka.... jeżeli facet jest ok to nie ma przeszkód by był ojcem chrzestnym

Gość NIEUFNA NARZECZONA
no wlasnie nie wiem jeszcze jaki jego rodzina ma stosunek do tej sytuacji, czy on im w ogole powiedzial o tym:/ nie wiem, czy zapraszac ich, czy mowic to jemu, czy moze ochrzcic synka "po cichu"?

nie rób nic po cichu. bez względu na wszystko matka ojca Twojego dziecka jest dla tego dziecka babcią... a każda babcia kocha swoje wnuki... może spróbuj spotkać się i porozmawiać z jego bratem czy matką...

Gość ALICJAA 13
jak to kazda babcia kocha swoje wnuki, nie generalizuj sa takie ktore jedne uwielbiaja a drugcich nie trawia. wiec jak woli po cichu to niech tak zrobi, chcoiaz ja sobie tak nie wyobtrazam

Gość NIEUFNA NARZECZONA
nie wiem co babcia synka mysli o tym wszytskim w ogole....prawie nie mmay kontaktu...juz bardziej z prababcia...ale skad one niby beda wiedziec ze juz po chrzcinach,..

Gość NIEUFNA NARZECZONA
dziekuje wam bardzo dziewczyny:*

Gość aaaaaaaaddd
ale jak slubu nie macie, to nielsubnych dzieci chrzcic nie chca

Gość NIEUFNA NARZECZONA
u nas w miescie w jednej parafii podobno jest ksioadz ktory chrzci nieslubne....wiec sprobuje tam, a nie w swojej