Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxdcfvgbhnjm

Która kafeteriuszka jest najładniejsza na cafe?

Polecane posty

Gość najladnieszjasz hinatka
Zrobię jej 3 dzieci

najładniejsza? powszechnie wiadomo, że na kafe siedzą same bazyle albo tuczniki... atrakcyjne laski mają wiele ciekawszych rzeczy do roboty

Gość najladniejsza hinatka
to ja, pinokio und diabeł

nerwosolek, nie czepiają sie o stopę :)

Gość sxdcfvgbhnjm
tu Leja hahahaha, on może zbiera fotki i później bedzie jeździł po polsce i wypatrywał haha masz bujną wyobraźnię koleś to tylko zabawa.Czy po zobaczeniu czyjejś miałbym jej szukać.Po cholerę mi to.Nawet szukać osób występujących w m jak miłość nie chciało by mi się.Ktorzy jak wiadomo ośiagneli jakąs widownię. Wypatryać to możesz sobie ptaszki na niebie. Schowaj się pędraku hahahah:)

kamecha...a Ty skąd możesz wiedzieć kto jak wygląda :p

Gość najpiekniejsza hinatka
tesknie za hinatka :(

wiedza odnośnie czyjegoś wyglądu jest zbędna - jeśli jakaś samica siedzi na kafe to na pewno jest bazylem i nie ma innych zajęć

bez przesady... może sa jakies co siedza całymi dniami, ale nie oceniaj wszystkich jednakowo:/

Gość sxdcfvgbhnjm
Kamecha (jarek_84@notowany.pl) wiedza odnośnie czyjegoś wyglądu jest zbędna - jeśli jakaś samica siedzi na kafe to na pewno jest bazylem i nie ma innych zajęć szczera prawda.

Kant Brzydula Quicksand Magnolia Artefakt.. chyba tyle.. Kancik, dzięki 🌼 pomarańczo, jak tęsknisz to czemu na gg nie piszesz? :P

jest też cos takiego jak praca związana z komputerem i można sobie robić przerwy na pogaduszki :p

Gość sxdcfvgbhnjm
tu Leja to, że siedzi na kafe cały dzień to znaczy, ze jest brzydka ???? hahah a wiecie, że jest cośtakiego jak charakter, osobowość... może lubi tak czas spędzać...nie znaczy to, że musi być brzydka..weźcie sie stuknijcie w łby ! czas spędzać przed komuterem?"jest coś takiego jak osobowośc charakter." Siedzi na cafe bo lubi rozmawiać.Lubi poczytać co ludzie tu piszą.a nie dlatego bo lubi tak spędzać.czas.Lubi być anonimowa. Ma chęć z kimś pogadać popisać.Nie znaczy też że musi być ładna. Właśnie chcę to sprawdzić... A jak by lubiła czas spędzać przed komuterem to siedziała na NK a nie tutaj.Tam można sobie oglądać a tutaj dyskutować

Gość kjhjhuyt
juz naj,e,b,aliscie chyba 6 kartek dla mnie najładniejszy jest pomaranczowy sk,u,rwysyn:D

Gość ogryz.
1 Kamecha is the best 2 PsP