Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanislaw Dziąsło

Czy to dobry prezent dla dziewczyny na walentynki?

Polecane posty

Gość versace of kors

ja wątpię...jak nie trafisz w jej gusta to bedzie dopiero :) nie lepiej kupic jakis ladny bukiecik..zaprosic gdzies na zarelko, pobyc ze soba a nie robic prezenty? ja tak widze walentynki wlasnie:) we dwoje a nie z prezentami... ale jesli juz chcesz cos kupic to tak jak mowilam moze jakies kwiatki....albooo moze jakas mila koronkowa koszulka ;D ? albo czekoladki albo powiedz zeby sama wybrala sobie perfumy ?

Gość mania z wołchocka
lepse by było coś bardziej osobistego ale może być... :))

to zależy od dziewczyny. musisz wiedzieć jakie zapachy lubi... walentynki to takie głupie święto ... a jeśli już koniecznie chcesz coś z tej okazji robić to nie lepiej jakąś fajną randkę zafundować? kino, kolacja, miła atmosfera...

Biżuteria. Najlepsza jest ta, która jest uniwersalna, którą można dopasować do każdej kreacji i okoliczności. Bransoletki i naszyjniki z internetowego sklepu "Niebieski-koralik" będą idealne. Biżuterię komponuje kobieta sama dobierając koraliki bądź Charms'y marki Carlo BAGI. Biżuteria jest tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Jeżeli chodzi o mężczyzn to jest to świetny pomysł na prezent dla kobiet, tym bardziej, że Walentynki tuż tuż ... Ja nie mam już z tym problemu, ponieważ wiem, że mój zakup jest udany. Kupiłem bransoletkę Walentynkową różową i dzięki temu, że kupiłem w zestawie to zaoszczędziłem 132 złote,ale inne promocje są równie ciekawe, dlatego myślę, że Wy też nie będziecie mieli problemy z prezentem.

Gość spoko roko mam
Jeśli lubi perfumy to super :)