Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOOOOOZ

OPŁACA SIĘ??

Polecane posty

Gość dolicz przesyłkę i weź pod
uwagę,że część może nie zadowalać!pozostałe więc będą droższe....ja bym nie kupiła,wolę obejrzeć ciuch i zobaczyć jak leży

Gość dfefhjefs
same z bazaru albo jakas taniocha, do tego bezguscie totalne.

Gość a wy pierdoliiicie
Top shop raczej nie jest tani jakby ktoś nie wiedział..

Gość ewwwwwwwwwwwwwwwwwww
taniocha z bazaru

Gość mmi się nie podobają tego typu
wg mnie nie bo to same szmatki. A jeszcze trwa licytacja. A swoją drogą - czasem nie rozumiem tego systemu na allegro:D Ludzie powystawiaja jakieś "szmatki" typu szary podkoszulek niekróre rzeczy są zniszczone jak czasem oglądam a są w stanie dużo zapłacić tylko dlatego że niby z metką. Może i oryginalne ale co z tego jak niektóre rzeczy to na prawdę do nizcego się nie nadają ewentyualnie do chodzenia po domu. No w tym wypadku w tych szarych bluzeczkach nigdzuie bym nie wyszła. tylko po domu/do spania. W szmatexie jest pelno takich tylko że tańszych a czasem i z lepszych firm.

Gość mmi się nie podobają tego typu
tak sobie jeszcze raz przejrzałam na spokojnie i zastanowiłam się co nadaje się do wyjścia poza dom....spodnie, czarna długa bluzka i sukienka w groszki, jeśli komuś się podoba. Kurtka i torebka w kwiaty ewentyalnie. No a reszta zwykłe podkoszulki po domu hehe:) Chociaż ja bym i tak w niczxym nie wyszła bo to nie mój styl. Ewentualnie nad tą sukienką bym się musiała długo zastanowić. Aczkolwiek uważam, że gdyby autorka wystawiła sama sukienkę to by prędzej poszła, bo jest trloszkę w klimacie pin-up , vintage, a ludzi szukających ubrań w tym stylu trochę jest....

Gość azsxdcfvgbn
to zależy gdzie kupiłaś te ciuchy.Ja za ostatnie zakupy z Top Shop'u zapłaciłam ponad 250 funtów (a do tego była obniżka).Smieszą mnie ludzie co twierdza ze w szmateksie sa lepsze firmy,ciekawe jakie?Primark(atmosphere??):D:D

Taaa .. Top shop tani. No jesli dla Ciebie sukienka za 140 zl z nowej kolekcji, ze zwyklej kiepskiej jakosci koronki to taniocha to mamy inne pojecie "taniosci"

Gość azsxdcfvgbn
uuu za 140 zł to i tak tanio.Naprawde super ukienki z Top Shopu zwykle zaczynaja sie od 50 funtów:)no ale dla niektórych to taniocha ale tak jak pisałam wczesniej.W szmateksie mozna wygrzebac juz za 5 zł.

Aaa .. pomyliło mi się z New Lookiem ;P Bo ostatnio tam byłam. Top Shop jest naprawde drogo, kiecki srednio za 200 - 300 zl.

Gość hnfgjmhj
Ten sweterek co jest w auckji widziałam w TopShopie na przecenie za 30 funtów :D

Gość mmi się nie podobaja tego typu
Ja wcale nie napisałam że Top shop jest tani - napisałam tylko, że zadziwia mnie fakt, że ludzie są w stanie zapłacić dużo kasy za szmatkowate koszulki( byle by firmowe były). Nie napisałam że top shop jest ogólnie zły, ale to nie znaczy też że jeżeli ma metki to od razu wszystkie ciuchy są wspaniałe:) OK - jeśli fajny ciuch - wart jest swojej ceny, i to dotyczy każdej firmy, ale w przypadku tej aukcji - pomijając gusta i patrząc obiektywnie nie ma tutaj super ciuchów tylko zwykłe podkoszulki w większości:P A co do szmatexów - sama kupiłam tam czarne proste spodnie(lekko rozszerzane na dole) właśnie z TopShop za całe 5 zł:) Wyglądały jak nowe, mam je co najmniej 3 lata i nawet leciutko się nigdzie nie przetarły, ani nie rozciągnęły,wyglądają ciągle tak samo, są po prostu genialne i uwielbiam je więc można kupić dobre rzeczy i tanio :)

Gość no nareszcieprawienormalna
cena za atmosphere.A nie jakies 150 złotych:)