Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLUSIAA2

skórka POMARAŃCZOWA

Polecane posty

Gość OLUSIAA2

Przeszukuję wszystkie strony internetowy i czasopisma poszukując tabletek : a) na zmniejszenie łaknienia (aplefit stosowałam i pomógł) b)na cellulit( stosowałam inneov rok i raz pomagała raz nie) c)na odchudzanie( Cla stosowałam krótko bo denerwowały mnie ogromne tabletki do połykania) Mam cellulit stopnia 2(widoczny bez dotykania) Jestem łakomczuchem i wciąż chce mi się słodkiego, słonego itd. Chciałabym wyszczuplić sylwetkę, schudnąć, usunąć choć trochę ten znienawidzony cellulit. Proszę polećcie mi jakieś preparaty, które wypisałam w punktach powyżej, a także przyrządy do ćwiczeń, zabiegi. Będę bardzo wdzięczna

Gość weddy86
POLECAM SPRAWDZIŁAM NA 100% a)błonnik BIOFIT jęczmienny jest najlepszy pod słońcem a jadłam ich wiele-jest naturalny bardzo zdrowy niechce się po nim jeść tylko malutkie porcje wchodzą:) ja schudłam w miesiąć 6 kg a koleżanka 5 kg w miesiąc. b)sok świeży z grejfrutów oczywiście tylko z wyciskarki,spirulina (bogini witamin) a jeśli chodzi o kremy to celludestock mój cellulit 2 stopnia wypędził w miesiąc:) c) To samo Blonnik Biofit razem ze spiruliną polecam kupić taką firmy (synergy) dostępna w jednym sklepie internetowym w polsce:)wpisać w google sobie:)

Gość weddy86
A cwiczenia To super efekty daje Platforma wibracyjna ujędrnia i wysmukla ciało ja mam taką http://allegro.pl/vibro-power-platforma-wibracyjna-500w-gratis-pas-i1716085475.html no a z zabiegów nie stosowałam a i jeszcze pij wodę niegazowaną:) I radzę nie brać chemicznych tabletek na cellulit i odchudzanie jakiś wymysłów tylko witaminki ekologiczne bo tym szybciej coś zadziałasz:)