Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa lat 21 okolice Turka

Mam juz 21 lat, jestem stara panna!

Polecane posty

Wszystkie kolezanki zamezne, zabrzuszone albo juz z dziecmi. Ja juz przespalam swoj czas. Nikt nie zechce takiego prochna jak ja:(. Na dodatek troszke obrzydza mnie polykanie spermy. :( Co robic?

Gość strasznie stara panna z ciebie

hej mialam ten sam problem. mianowicie od kiedy mialam 17 lat nie moglam znalezc sobie faceta,fakt faktem zawsze zwracalam uwage tylko na starszych, dodatkowo musial byc nieglupi i jeszcze miec jakis styl,wiec wymagania na poziomie atrakcyjnej warszawianki konczacej prawo,którą nie bylam i nie jestem. przez to,ze nie moglam sobie znalezc faceta przez 4 lata wpadlam w depresje, bralam leki. w koncu znalazlam,takiego,jakiego chcialam. nie powiem, bylo baardzo ciezko. wielu krecilo sie wokol mnie,ale wiekszosc chciala tylko seksu bo mieli stale partnerki, niektorzy mi sie nie podobali, uwazalam ich za 'tluków' itd. Czasami warto troche obnizyc swoje wymagania. nie mowie, ze facet ma byc brzydki,niech bedzie przystojny,niech studiuje albo ma skonczone studia,ale mysle,ze skoro nie mozesz sobie nikogo znalezc to bardzo wysoko stawiasz poprzeczke,ja tez kiedys zawsze chcialam pieknego wyksztalciucha ktory jednoczesnie bedzie lubiany przez wszystkich,blyskotliwy,zaradny i jeszcze zeby robil cos co jest uznawane - czytaj szanowany zawod. znalazlam takiego - jest przystojny, po studiach, jest inzynierem. bogaty nie jest, chociaz mieszkamy za granica, ale bardzo zle nie jest, powiedzialabym takie typowe zycie wiekszosci polakow za granica. tez myslalam, ze nigdy sobie nikogo nie znajde,rozpaczalam ze jestem stara panna, a znajomi sie ze mnie smieli (ze tak mowie),chociaz wiekszosc moich kolezanek tez jest zareczona/po slubie/spodziewa sie dziecka. mialam w porownaniu z nimi totalnie rozbite zycie. moze powiedz,dlaczego nie mozesz sobie znalezc faceta? ja np jestem bardzo ladna,ale mam paskudny charakter, jestem bardzo emocjonalna i niestety uparta i klotliwa.a jezeli takie cechy za szybko pokazesz facetowi, to ucieka.

aha, i mnie tez obrzydza polykanie spermy - moj narzeczony niechetnie,ale to akceptuje. w koncu nie mozna sie do niczego zmuszac.

Daj spokój dziewczyno... Jak stara panna w wieku 21 lat? Korzystaj z wolności, zadbaj o siebie, pomyśl co możesz w sobie ulepszyć w oczekiwaniu na tego jedynego. Wyzbyj się w pierwszym rzędzie zgorzknialstwa, to napewno dobrze nie rokuje. Co do połykania spermy to większośc kobiet ma takie odczucia :-) przecież ani przez to nie znajdziesz ani nie zatrzymasz przy sobie potencjalnego kandydata.

Mam troche nadwagi w okolicy miednicy i nie łykam spermy, moze to jest głowny powód. Chłopacy z mojej okolicy mnie podrywają ale kazdy w koncu chce zebym mu zrobiła ta laske i wtedy pada to pytanie, czy wypije. A mnie to razi! Ale czy to jest powód, to do konca nie wiem:/

Gość torcik watowski
schudnij i polykaj

O Maryjo... jeżeli Ty każdemu kogo tam masz w okolicy robisz laske to i cały problem...

Nie moge schudnac bo mam cukrzyce a polykac nie dam rady, obrzydza mnie to! Juz chyba wole byc stara panna!😭

szczerze to to,ze masz troche nadwagi o niczym nie swiadczy... moja jedna przyjaciolka do szczuplych na pewno nie nalezy, a jest zamezna... druga to samo... po prostu musisz znalezc sobie kogos,kto Ci bedzie odpowiadal i komu Ty bedziesz odpowiadac, a jak ciezko Ci kogos poznac na zywo,to proponuje jakis portal randkowy... ja tak poznalam swojego narzeczonego. a co do robienia laski - NIE ROB NICZEGO NA SILE!!! poza tym jezeli facet nie chce z Toba byc tylko dlatego, ze nie chcesz lykac spermy,to cos tu jest nie tak... normalnie facet ktory szuka powaznej kandydatki na zone,bardziej patrzy na perspektywy wspolnego zycia, charakter dziewczyny, a nie na to,czy lyka sperme... oczywiscie sa panowie, ktorzy bardzo na to naciskaja,ale mysle,ze mowisz tutaj o mlodych chlopakach, ktorzy po prostu chca sie pochwalic kolegom ze laska mu zrobila loda z polykiem. musisz poszukac po prostu kogos,kto bedzie myslal o Tobie POWAZNIE.

Gość a robilas loda i spalas juz z
kims?

Gość jak nie jestes dziewica
to stracilas szanse na fajnego faceta

Nie kazdemu. Jeden był taki fajny chlopak, chciał ze mna chodzic ale na żone juz mnie nie chciał bo nie połykam. Teraz to juz bym mu połknela ale cuż jak juz zajety, ma inną a ja jestem sama i bez szans na męża!

Czy cukrzyca może zabraniać chodzenia na aorobik? Troche sportu każdemu się przyda a czesto nawet pomaga w schorzeniach. A co do połykania to nawet tym się nie przejmuj. To nie jest priorytetem.

Musisz dotrzymać mężczyzne do etapu aż będzie Tobą zafascynowany nie serwuj im na dzień dobry "lasek" czy innych rozkosz, bądź inteligętna i roztropna. Masz jeszcze dużo czasu. Małżenśtwo nie zawsze = się szczęściu.

Myslicie ze jest jeszcze dla mnie szansa?

Gość ale na zone dziewica najlepsza

Nie jestem juz dziewica:/ Oddalam sie juz jednemu chlopcu, myslalam ze tym go do siebie przekonam. Ale on odszedl do innej:(. Nie jestem jakas zla dziewczyna co sie zle prowadzi. To bylo tylko raz, po zabawie, krew nie woda, ponioslo mnie. Jednak wtedy tez nie polknelam:/ Moze to jest powod ze mnie zostawil?

Gość po zabawie
a to byl twoj chlopak czy znajomy z imprezy?

On mi obiecał ze jak mu sie oddam to bedziemy chodzic. Ale po wszystkim mnie rzucił i poszedl do innej!😭

ehh. wszyscy obiecuja. ja tez kiedys taka bylam,jak bylam mlodsza,myslalam,ze jak komus dam,to juz bedzie ze mna do konca zycia... jeden facet wytlumaczyl mi kiedys tak: priorytetem dla faceta ktory pozna panne,ktora mu sie podoba,jest zaciagnac ja do lozka. a co bedzie dalej, tzn czy bedzie z nia,czy nie,to juz zalezy od wielu innych czynnikow. takze warto czasami poczekac miesiac (dla niektorych facetow to wiecznosc i jezeli naprawde mu zalezy,przetrzyma).wtedy wydajesz sie bardziej wartosciowa, "nie puszczalska" i warta zainteresowania na dluzsza mete. a to,ze nie jestes dziewica... faktycznie mowi sie,ze dziewica to najlepszy material na zone,ale ktora dziewczyna powyzej 20 roku zycia w dzisiejszym swiecie nią jest? baardzo nieliczne. wiekszosc dziewczyn ma jakas przeszlosc. takze najwazniejsze,zebys pokazala facetowi,ze sie szanujesz (tzn nie dajesz sie za szybko i kazdemu), to juz polowa sukcesu. a powiedz mi jeszcze - ty szukasz kogos na stale,tzn potencjalnego kandydata na meza, czy po prostu chlopaka?

Gość maryna ze młyna
co jest kużwa z ta spermą ? to przysięgę składałaś ze będziesz połykała ? obrzydlistwo , nie wiem jak to można robić , kocham mojego faceta ale takie cos nie wchodzi w rachubę

Gość po soul521
porzadny facet raczej nie chce dziewczyny, ktora sypala sie na imprezach

Gość jffrgb
naogladają sie poprnusów dupki i mysla ze tak trzeba

nie mowie o sypaniu sie na imprezach, tylko po prostu,ze jak kiedys sie z kims spotykalo/bylo, to moglo dojsc do seksu

Gość Z Turka czy Turku jesteś
Taaak tylko pytam bom ciekaw

Gość No przecież_to prowo jest

Gość dziewica26
To co ja powiem mam 26 lat i jestem dziewicą, której nie dam jak nie wezme 1miliona zł lu dolców. Wiem, że cnota kosztuje, ale kiedy ja takiego znajde jak jest kryzys. Głowa do góry, tak co ci każe spermę pić, to odgryżć mu żołędż inni się Ciebie bedą bali i nigdy takiego spijania spermy nie będą namawiali.

Gość do soul521
jak ktos sie z kims spotykal bez stalego zwiazku i doszlo do seksu to raczej ta osoba nie jest osoba porzadna

Gość hdedededed
Ja mam 22 lata, jestem dziewica, nigdy nawet na randce nie bylam. Jestem dla facetow tylko i wylacznie super kumpela. Ale na szczescie juz przestalam sie ludzic.