Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia bo uczciwa

stracilam pracę

Polecane posty

Gość głupia bo uczciwa

znowu :( Juz jestem trochę zahartowana, ale boli świadomość, że znów mnie wykorzystano.

Gość osobarefleksyjnaraczej
O nie przejmuj się 🌼. Choć łatwo powiedzieć/napisać. Ja nie dosyć, ze wyleciałam gorzej niż chamsko to jeszcze od 4 lat mam taki bezsens, że to jest gorzej niż HORROR. Co to ma być? Kiedyś się zapytam CO TO MIAŁO BYĆ NIBY? Banda świrów zapitych, a nienawiści i zawiści? Nigdy nie sądziłam , że stara panna może mieć tylu wrogów. Czym sobie na to zasłużyłam? Teraz już mam wyostrzone zmysły, że tak napiszę, ale ...w sumie tylko w depresję mogę popaść z tego powodu. I tyle. Jak widzę jakie DNO mnie otacza :(

Gość 5ggsdxhj
której nigdy nie było

Ciekawe jaką miała tę pracę - ja miałam NIEBEZPIECZNĄ i tak bym ją zmieniła na spokojniejszą, ale teraz? Teraz to już tylko chcę na Wielkanoc wyjechać do pracy. OBOWIĄZKOWO. Co jeszcze można wymyślić w Polsce AD 2010 :( No ale przeżyję wszystko - nie takie rzeczy się przeżyło :(

Powiem wam, że zawsze wiedziałam, że mam głupiego brata, ale co on ma w głowie obecnie? Już jest niebezpieczny - mój wróg i tyle. Jakąś nienawiść dziką, nic dobrego o mnie - kompletny idiota i debil już. I to później tak jest z takim jakimś psychicznym rodzeństwem i całą resztą. Coś mu się w głowie posrało na stare lata... choć on zawsze był KOMPLETNYM DEKLEM a teraz jest złodziejem i normalnym ZEREM jak dla mnie -- pewnie stąd ta dzika nienawiść do siostry :( Z kim sie zadajesz takim siestajesz - z zerami siezadał to zerem się stał :(

No zaraz jedno wyjście - ale to niech się z głową puszcza. Jedna się już puściła i co z tego ma? :( A jak nie ma to będzie miała.

Gość głupia bo uczciwa
bo rozwiazali umowe przed czasem.Nie bylam juz potrzebna. Zaraz ide spac, wiec nei obrazcie sie ze nie odpisze. Dopadlo mnie jakies zmeczenie z tych nerwów :o

Ciesz sie , ze dostałaś papiery. Ja zostałam uznana za alkoholiczkę. I żeby tylko! Wcześniej zostałam uznana za nienadającą sie do pracy. No to nie wiem po co za mną dalej dzwoniono. Ja nie wiem - ja nie nadużywam alkoholu. Moja jedyna odpowiedź na wszystko :( ps. kurde - boję się tych świąt wielkanocnych - no to w święta do roboty, żeby nie było CHCESZ SIĘ NAPIĆ? NIEEEEEEEEEEEEE. :(

Teraz siedzę na bezrobociu pól roku, pól roku, a zera mnie śledzą , szpiegują , gnoją - to jest normalny KRYMINAŁ co sie tu wyprawia. Ja miałam 2 procesy jeszcze w tym. No 1 gdzie indziej, a póxniej chciałam odejść to jakaś głupia baba za mną dzwoniła. PO CO? I tak bym musiała rok siedzieć, ale co - najwyżej bym wyjechała i kasa by była. I tak siedzę teraz rok. To samo by było 4 lata temu. Przynajmniej by mi wtedy każdy współczuł, a teraz to każdy na mnie jak na debilkę - moja wina, że dyrekcja w mieście x. nadużywała alkoholu lub leczyła siepsychiatrycznie? Moja? :( Dziękuję. :(

4 lata temu jeszcze wiele rzeczy trochę racji by miało. Ale mówię wam w takim liceum, żeby położna sobie rządziła? Normalnie dramat. Bo kot niby wymyślił , że będzie dzwonić. LIDKA BACHLEDA położna. No normalnie chyba tej babie przywalę w ryj kiedyś. Zawsze to samo jak sie z matką zadam :(

Gość 5ggsdxhj
piszecie bardzo chaotycznie, i nie moge was zrozumiec

kto to wymyślił. No jeszcze jej córeczka mogła to wymyślić - z wiankiem na głowie, ze stokrotek polnych. Ale myślę, że Alicja Bachleda- Curuś wiecznie nieprzytomna... że to jej matka zarządziła mi karierę. Po co tam posżłam? A papiery? Żeby mi zwrócili papiery. Jedyny powód. I się bałam że jak pójdę do miasta to mi powiedzą - znowu uciekasz ? coś w tym stylu. To poszłam... DO MIASTA. Boże :( Ale miasto :(

Jakbyście chcieli wiedzieć to DLA MNIE w Krakowie ja uczyła. Albo było to coś ala krakowskie WESELE Wyspiańskiego. Ale nie - Mickiewicz jest tam patronem. Z Litwy. No to ja bym dała Wyspiańskiego za WESELE. Po co mi ta Litwa i Paryż, nie?

Nie ale naprawdę po co mi tam Litwa, Paryż i ...LEGIONY ( w tym legion żydowski). Lepiej było sie zjednać z Krakowem. Np. wycieczka dla Rady Pedagogicznej do Krakowa a do Warszawy ( a Mickiewicz nie był z Warszawy dyć). No to z Litwy co najwyżej. Z Nowogródka , nie?

Gość kalrelikjot
ja bym chciała ,zeby mi kolezanka oddała moja kasę, i zakończmy to, chyba ze chce zostac złodziejką.

Gdyby byli szkołą im Wyspiańskiego to teatr mają dalej - krakowski teatr, Zakopiec im zostaje. Nawet Helena Modrzejewska z USA. Wszystko. A ten Mickiewicz to co - kariera na Sorbonie? I WESELE mogli by sobie wystawiać - akurat tak - ze wsi młodzież - i umoralniające i patriotyczne. A tak? Jakiś Litwin w herbie i taki koniec mój :(

Ktoś Ci ukradł pieniądze? W Polsce nikt nie kradnie - to musisz od razu wiedzieć. NIKT i koniec :( A ja widzisz? Szkoła szkoła szkoła... jeszcze im zostawałby Korfanty - no taki gnojek jak i oni tam. Dwa Korfante by sie połaczyły. Korfanty ojciec i Korfanty syn :( Albo no jakaś Zydówka religijna. Choć to tam nie wiem... ale konwertytka to też tak żeby sie nawróćić i iśc do klasztoru. Czemu nie? Jak sie nie uda kariera na uczelni z powodu braku... ślubu. :(

choć powiem wam no to liceum chyba nie miało mieć żadnego patrona. A tak jak już jest ten patron - to on tak ściąga. Taka szkoła to nr 1 i tyle. Ew. ksiądz jakiś patronem być powinien. Albo lokalny działacz. - Juliusz Ligoń - takie rzeczy - kowal poeta. A nie tam ADAM MICKIEWICZ. Bez przesady :(

Ale wiecie jakby tam pasował ten Juliusz Ligoń i mała ojczyzna - takie rzeczy. NIE ADAM MICKIEWICZ - nie lubię go w ogóle. Cwany Litwin. Wykończył wielu - mnie też :(

A wiecie że Juliusz Ligoń (lokalny Bachleda poeta) mieszkał z żoną przy ulicy...WAJDY? Ciekawe, nie? Już wtedy byli sławne Wajdy. I to na Śląsku. A co dopiero dalej. A to było rok 1850.

http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Lompa Albo patrzcie szkoła im. Józefa Lompy - jest szlak , można zaprosić rodzinę. A najgłupsza szkoła w jakiej uczyłam to na nie powiem jakiej wsi szkoła im. JULIANA TUWIMA. Bez sensu :( Lompy mogła być tam szkoła bo w sumie tam to uczyłam w Częstochowie już. To tak akurat. Ale nie - znowu TUWIM, a skąd był Tuwim? Zaraz sprawdzę. Oby nie z Krakowa.

Ja mam tylko takie pytanie - czy to jest miedź taki pomnik czy cyna słuchajcie? I czy tam są jakieś śruby, że w razie co to wziąć i na blachę sprzedać? Ja się dziwię , że on tak jeszcze siedzi ten Tuwim na tej ławeczce... nie uważacie? :(

Ciekawe czy ta ławeczka z Tuwimem jest słuchajcie w Łodzi czy w Zakopcu gdzie umarł. On ocalał z Holokaustu, a moja matka nie :( Dosłownie :(

Ach powiem wam tyle cyny... cyna ZN... :(

Vezrobotna - jak masz na bilet to zainteresuj sie Julianem Tuwimem. Na pewno nie ma zadnych kamer. W Auschwitz nie było kamer to Tuwim też jst bezbronny. Pozdrawiam smutno :(

Możecie się gorszyć, ale jak ktoś jest bezrbotny to z czego ma żyć. Poznać trzeba jakiegoś hutnika i Tuwima z ławeczką przetopić. Np. na nie wiem - jakieś doniczki - kawałki balustrady, kwietniki. Doniczki nie, ale kwietniki, łańcuchy jakieś z cyny. Jakby grób mu okraść to już nie powiem, ale siedzi se na cynowej ławeczce - nie za dużo tego dobrego? A w sumie co on takiego zrobił? Napisał kilka głupich wierszy. Za przeproszeniem :(

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Tuwim_NowySwiat25.jpg&filetimestamp=20090531185221 A tu jest tablica pamiątka Juliana Tuwima - patrzcie. Też cyna chyba, nie? Ciekawe ile by za to chcieli złomiarze? Warto interesować się sławnymi postaciami , miejscami gdzie siedzą na ławeczkach. Zwłaszcza jak ktoś jest z miasta i ma dużo czasu. Zamiast płakać to należy sie zainteresować czymkolwiek bo kurdy dla bezrobotnych są dopiero w kwietniu - no jeszcze 2 miesiące - jakby nie było :( ?