Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia bo uczciwa

stracilam pracę

Polecane posty

Gość osobarefleksyjnaraczej
kursy dla bezrobotnych - tak miało być. No a kiedy sie najlepiej kradnie? Zimą - bo szybko jest ciemno :(

Gość głupia bo uczciwa
osobarefleksyjnaraczej-dziekuje za 🌻 Masz🌻dla Ciebie tez:) Wiesz, powinnaś dzialaś, staraś się jakos wyrwać z tej sytuacji bo widze, że popdłaś w jakiś marazm i rezygnacje :(

Gość głupia bo uczciwa
boję się tylko o mamę, bo zle to znosi.:( Ech..taki mamy rynek pracy.

Gość to nie do ciebie
O kurde ta osobarefleksyjna ktos o tym nicku jest niezle pojebany! Nie dziwie sie ze taka wariatke wywalili z pracy, boze do psychiatryka i to jak najpredzej1

Gość to nie do ciebie
Niestty to jest choroba, u mnie w miescie jest taka kobieta co ja wszyscy znaja, chodzi i gada do siebie na ulicy, i do wszystkich na okolo, wyzywa, prowokuje, gada o II wojnie swiatowej, jakies totalne farmazony, i widze ze tu jest tak samo,oby jak najdalej od takich wariatow

Gość głupia bo uczciwa
wiesz, może ona gada, bo potrzebuje jakiegokolwiek kontaktu z kims :( Szkoda dziewczny, bo widać chyba z jakiejś prowincji jest, gdzie jest pewnie duze bezrobocie.

Gość osobarefleksyjnaraczej
No piszę sobie najbardziej ot tak - nawet nie mam potrzeby wygadania się tylko może z takiego żalu, że gdybym wiedziała, że ziemia się pode mną zarwie to tam nie idę tą drogą. Po prostu z żalu , ze nie wyjechałam 10 lat temu piszę najbardziej i to wszystko co mam do ...wygadania 🌼 Pozdrawiam wszystkich złomiarzy 🌼

Gość ja ta sama........
cholera, dopiero dochodzę do siebie :o Mam juz nagraną rozmowę do nowej pracy, ale wolałabym mieć ich z 5...

Gość ja ta sama........
spodziewalam się tego, ale i tak dopiero wychodzę z szoku:(