Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nie idzie z nim wytrzymac

moj facet jest chory...

Polecane posty

na zwykla grype. a zachowuje sie jak przewrazliwione male dziecko. sam chcial zebym do niego przyszla, zgodzilam sie, a on na wszystko narzeka. jak chce isc do toalety (znowu), jak chce go objac (dusi sie), jak chce z nim porozmawiac (nie ma o czym), jak zapalam swiatlo (glowa go boli, po co je zapalac), po prostu na wszystko narzeka i ciagle marudzi. jak sie go spytalam czy sie cieszy ze w ogole przyszlam, cos tam mruknal ze tak, ale widac bylo po nim zupelnie co innego. zero entuzjazmu, jeszcze narzeka ze nie ma co robic, a sam chcial siedziec tu na weekend zamiast jechac do domu, a ja sie zgodzilam. po prostu tak mnie on wkurwia, ze juz nie wiem co mu mam powiedziec zeby przestal ciagle tylko marudzic i narzekac na jakies pierdoly. on po prostu z niczego sie nie cieszy i nic mu sie nie podoba. to jest tak wkurwiajace i przygnebiajace, ze wydaje mi sie, ze ja mu tylko przeszkadzam. fak, jak on mnie denerwuje. lekka grypka i juz musi sie tak zachowywac. po prostu mam go dosc. i jeszcze mi mowi, ze dzisiaj chyba jeszcze nie bedziemy spac razem, bo on jest chory. a czy ja w ogole powiedzialam ze chce z nim dzis spac?! nie chce i to z wlasnych powodow a nie jego katarku. po prostu nie wiem jak mam z nim wytrzymywac. chce sie z nim widywac, moze spac razem w ten weekend jak poczuje sie lepiej, ale na litosc boska, jak tu sprawic zeby przestal ciagle tylko jeczec i na wszystko narzekac?!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
raju widze ze wszyscy faceaci sa tacy sami :D ale jak my chorujemy to nawet tego nie zauwaza ;)

mam nadzieje, ze przejdzie mu to razem z ta choroba :/

Gość biedronka sześciokropka
ale się uśmiałam:D dokładnie jak mój ex też zawsze był ciężko umierający na katar