Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4tr

gdybyscie mieli wybor

Polecane posty

Gość 4tr

to chcielibyscie przyjsc na swiat ?

Gość arbiyz
zdecydowanie nie . Ale nie mam odwagi popelnic samobojstwa .

Gość
świat nie darowalby mi gdybym powiedziała "nie" :D resztą czym byłby bez mojej cudownej osoby D

Gość Tajemnicza Dama
Nie.

Gość tak jeśli tylko mogłabym
wybrać inną rodzinę a raczej inną sytuację finansową. W takiej sytuacji wjakiej przyszłam na świat to zdecydowanie NIE

Gość webda
nie chciałabym urodzić sie jako dziewczynka murzynka w Afryce gdzie 10 letnim dziewczynkom wyżyna sie łechtaczkę na żywca i zszywa pochwę masakra :-O niektóre nie przeżywają później jak wychodzi za mąż to mąż jej szablą te szwy przeżyna i wychodzi pokazać zakrwawiony sztylet wiele organbizacji już protestowało ale goowno, taka tradycję mają

Gość Tajemnicza Dama
Zawsze mogliśmy być bakteriami, roślinami lub robakami :O Cieszmy się chociaż z tego ...

Gość gucci7y
nie

Trudne pytanie. Gdybym nie przyszla na ten swiat to nawet nie bylabym tego swiadoma. Nie istnialoby moje "ja". Moglabym nie przyjsc na swiat, ale wtedy nie zaznalabym jego doczesnych uciech. A z nich jestem bardzo zadowolona.

Gość śpiąca panna
Musiałabym przyjść na świat, żeby ich wszystkich ratowac, w tej mojej porąbanej rodzinie. Jeślibym nie przyszła na świat to nie wiem jak oni by sobie beze mnie dali radę? Zrobiłam kawał dobrej roboty. Ja w życiu nie miałam luksusów. Jestem wspaniałą osobą ale marnuję się na udzielaniu innym pomocy, a sama wegetuję. Zawsze jest ktoś kto się podczepia pode mnie i tak go ciągnę za sobą i ratuję. Gdyby mnie ktoś wyręczył w ratowaniu mojej rodziny to z chęcią pozostałabym w raju i nigdy się nie narodziła bo tam byłabym naprawdę szczęśliwą osobą a nie niespełnioną frustratką.