Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny zwislakkk

obwisly cyc po schudnieciu, FOTKA, czy moze sie jeszcze podobac?

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwww
baby jakie wy jesteście głupie!! miseczka miseczce nierówna tak jak autorka mówi 80A=75B=70C=65DD=i tak dalej idź głupia babo do sklepu i zobaczysz że miseczka 80A=75B=70C=65DD miseczki będą identyczne tylko długość pod biustem inna!! stanik jest dobry pod biustem i prawidłowo dobrany jak z tyłu przy zapięci możesz na styk wsadzić dwa palce jak rekę to bedziesz miała cyce do ziemi

Gość wwwwwwwwwwwwww
miało być 65D

Gość panMirek4
całkiem niezłe te Twoje piersi choć osobiście wolę większe.

Gość Anq26
teraz to chyba zawyzaja te nr zeby laskom humory poprawic. jak dla mnie to male cycki i chyba c to one są w biezliznie mlodzieozwej typu C&A albo H&M.

Gość male kroski a nie cycki
nie wiem czy zwisaja i tak mnie to nie obchodzi bo sa takie male ze nie warte uwagi :O

Gość Bzzzykacz
A mnie się podobają, wcale nie są takie małe

Gość ale autorka nie pyta o wielkos
c i widac, ze nie ma z tym problemu :O, ludzie, nauczcie sie czytac!

Gość speczjalist
douczcie sie kobity, ja mam 70 DD i co? i mam srednio male cycki!!! DD to nie znaczy DUZE DUZE

Gość proposal
Nie przesadzaj dziewczyno! twój biust jest całkiem wporządku i nie jest wcale zwisły nie wiem co sobie ubzdurałaś

Gość speczjalist
Czarne Asisko ale ona ma 65C/D wiec to calkiem mozliwe

Gość proposal
a tak apropos zbędna ta dyskusja dotycząca wielkości aż tak was to rusza? niech sobie pisze co chce ona pytała o coś innego.

Gość speczjalist
aha no to do autorki:to nie jest obwisly cyc, chyba obwislego jeszcze nie widzialas!

Gość smutny zwislakkk
RETY, PRZYKRE JEST TO, ZE NADAL PAN NIE JEST USWIADOMIONA W KWESTII DOBORU WLASCIWEGO STANIKA ! DUZO WAZNIEJSZY OD LITERKI MISECZKI (A,B,C) JEST OBWOD, IM MNIEJSZY ODWOD, TYM MISECZKE O WIEKSZEJ LITERCE WZIAC NALEZY. POD BIUSTEM MAM 68CM, WIEC JAK STANIK 75A MA MI COKOLWIEK TRZYMAC, SKORO 75 JEST JUZ Z ZALOZENIE WIEKSZE, NIZ 68CM (+ TO, ZE SIE JESZCZE ROZCIAGA). DLATEGO NOSZE STANIKI Z OBWODE 65!!!! KTORE TRZYMAJA I MISECZKA C KTORA JEST PRZY TAKIM OBWODZIE NA 82CM W BIUSCIE, CZYLI MIKOBIUST, JAK MOJ :P NAPRAWDE, STANIKI NIE OGRANICZAJA SIE TYLKO DO 75A,B,C I 80 A,B,C,D,E, ITP.

Gość smutny zwislakkk
ORAZ 75A = 70B = 65C = 60 D WSZYSTKIE TE STANIKA TO TEORETYCZNIE TO SAMO, PASUJA NA TEN SAM BIUST, TYLKO O ILE TE 2 PIERWSZA MAJA ZA LUZNY OBWOD I ZA PLASKA PRZEZ TO MISKE, A O TYLE 2 KOLEJNE BIUST TRZYMAJA!!!! KONIEC :p WIECEJ NE USWIADAMIAM I ODSYLAM NA LOBBY MALOBIUSCIASTYCH, JESLI NIE CHCECIE NISZYC SOBIE PIERSI ZLE DOBRANYM STANIKIEM (WYZEJ PODALAM LINKI)

Gość ciiekaweeeee

Gość guomi
ładnie wyglądasz :)

Gość treyw
nie,no piersi ok...gdzie Ci cos zwisa??Bo na tej fotce serio nie widac,moze nie przesadzaj...z tego co opiusujesz,ze wymagasz wobec swojego biustu to wychodzi,ze chcialabys miec silikony-one so zawsze sterczace i nabite.Z tym C/D to chyba rzeczywiscie przesadzilas......poza tym gdzies to wyczytala,ze 80-81 to miseczka D?to jaka ja powinnam nosic jak mam 104 w biuscie a 71 pod??

Gość treyw
hm....wpisalam na tym bra fitterze i mi wyszlo,ze powinnam miec biustonosz 65HH wedlug UK a wedlug PL 65 M a takich rozmiarów przeciez nie produkuja....juz zakup stanika w rozmiarze E-F mam na mysli ładne,wysmakowane biustonosze,graniczy z cudem....skad ja bym w Polsce rozmiar 65 M kupila???????????????????????????

Gość ale dziwna
jesteś - ciekawe jak bedziesz reagowała mając 38 lat - na pewne reczy nie mamy wpływu czy nam sie to podoba czy nie.... a ty jesteś lekko skrzywiona....

Gość smutny zwislakkk
droga treyw wiec nadal noscie i kupujcie staniki w stacjonarnych sklepach !! tym samym napedzajac podaz nieodpowiednich rozmiarow ! produceni szyja takie a kobiety, no coz...kupujac, wiec na co im dopasowywac stanik do kobiet, skoro moga kobiety do stanikow: tu panie z biustami 65H http://balkonetka.pl/katalog/size/30h im sie jakos udaje takie nabyc, odsylam do dziewczyny o nicku BEST_BRA, siedzi na modzie i urodzie, odpowie, poradzi, powie gdzie nabyc. ja tez dlugo nosilam 75A/70B teraz wole sobie kupic jeden porzadny drozszy w rozmiarze 65C, troche go naszukac (gl w necie kupuje, ale jest tez pare sklepow stacjonatnych gdzie juz takie powoli mozna nabyc, zalezy czy mieszkasz w duzymi miescie). zapewniam, ze po przejsciu na dobry rozmiar, Twoj biust bedzie Ci sluzyl dlugo, nabierze ladniejszego ksztaltu, nie bedzie uciekal na boki, nie bedzie rozmasowany na klatce piersiowej, obwod nie bedzie podjezdzal przy kazdym ruchu itp.

Gość ale dziwna
dziewczyno daj już na wstrzymanie, bo stajesz sie nudna....zrób sobie operacje jak ci przeszkadza i git!

Gość dr Mircia Kuggel-Stolz
Schone busen, guten brust, and great boobs!