Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka_w

Szokująca dieta, połykają jaja glist by schudnąć!!!

Polecane posty

Gość Kasieńka_w

To straszne, przeczytałam wczoraj artykuł o tym, że ludzie poykają tabletki z jajami glisty ludzkiej, żeby schudnąć. Nie dość że jest to obrzydliwe to jeszcze może się wiązać ze strasznymi konsekwencjami zdrowotnymi. Artykuł znalazłam na www.badzwell.pl (bądźWell.pl) i pod nim były linki do filmów o pasożytach. STRASZNE, a większość z nasz może je mieć. Czy to mozliwe, żeby ludzie robili takie bzdury?

Gość ola_mama
Weszłam na strone i obejerzałam sobie te filmy. Jestem mamą dwójki dzieci i bez przerwy walczymy z różnymi pasożytami. W przedszkolu dzieciaki cały czas łapią coś od siebie, a często też w domach od nieświadomych niczego rodziców. Pasożyty nie tylko osłabiają organizm dziecka, są często przyczyną innych chorób nawet takich jak alergia. Ostatnio wyczytałam, że również przewlekły kaszel u dziecka, nawracający, nie musi być oznaką infekcji, astmy etc., tylko jest wynikiem zarobaczenia dziecka. Co do odchudzania się glistą czy tasiemcem, moga to robić osoby po prostu głupie, brak mi słów

Gość drzewko agusia
ja słyszałam o dziewczynie co połknęła jaja glist a okazało sie że to był tasiemiec i ledwie co przeżyła, to jest obrzydliwe Posadziłam drzewko i mam prośbę wejdźcie w link i pomóżcie mu urosnąć http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/agusiajoanna z góry serdecznie dziękuję

Gość ania_wroc
nie wierzę, to chore!!!