Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slomianawdowa

Alez moj maz mnie wk...l!

Polecane posty

Gość slomianawdowa

Moj maz pracuje w delegacjach ja prowadze rachunkowosc jego dzialanosci i mam swoja mala firme. Nie narzekamy na brak kasy i dzis moj maz przeszedl samego siebie! Mowie mu ze jutro ide zrobic sobie do znajomej paznokcie a on mi na to ze raz w miesiacu 8dych to tak nie bardzo! Czujecie to? Ale on ostatnio kupil sobie radio z dvd do auta ponad 2tys z glosnikami. Egoista! Ja wiem ze faceci to by chcieli zeby zony siedzialy w domu obrosniete tluszczem,rozczochrane i w wyciagnietym swetrze ale wtedy na pewno dogadujecie ze jest gruba itp a jak kobieta ma figure,dba o siebie to tez Wam nie pasuje! Alez dostal opier..l o to! Ale jestem i tak wsciekla!

Gość zdzichhhh
jestes głupia pinda i tyle

Gość slomianawdowa
wsadziłam sobie kołdrę w doopę i pierdzę puchem oraz pierzem

Gość slomianawdowa
Wiesz to bardzo mile z Twoje strony. No ale jakie opini mogla bym sie spodziewac od faceta! Wy widzicie nas przy garach a jak sie nie dajemy to jestesmy glupie pindy. Ja obrazac Cie nie bede bo Cie nie znam no ale widze ze kulture gdzies zgubiles. Twoja strata!

Gość slomianawdowa
No spadaj podszywie spac i nie opisuj co robisz bo nic nas to nie obchodzi!

Gość Słowo Prawdy
Normalnie zal.pl. Nie wroze świetlistej przyszłości :(

Gość slomianawdowa
moja pipa ma uformułowany różowy pompon , jak mnie facet brandzluje to pompon skacze przynajmniej jestem oryginalna a nie jak wy kuchty domowe z czarnymi piciochami

Gość slomianawdowa
No wlasnie! Nie wiem czemu sie tak zachowal pracuje,wychowuje dzieci,wiecznie sama i 8dych nie mozna wydac bez sapania! Nie ze mna takie rzeczy tym bardziej ze on wydaje wiecej i nawet nic nie powie

Gość slomianawdowa
Podszyw widze sie nakrecil! Masz marzenia kim kolwiek jestes opisujesz je ladnie i tego sie trzymaj!

Gość slomianawdowa
kosmetyczka depiluje mi rowa raz na trzy dni, za jedno płacę 50 zł jestem z tego dumna przynajmniej mam gładko w sromie nie jak wy przebrzydłe gospodynie domowe

Gość podszywie brak
ci osobowosci dlatego sie podszywasz! Tragedia

Gość efcawdfwafdwa
faktycznie przesadził ten twój mąz, ale z facetami już tak jest - nie mówi sie im ile sie kasy wydaje, moja mama nigdy ojcu nie mówiła , ja z moim mezem robie to samo

Gość slomianawdowa
masz racje ale tez zarabiam i mam prawo. Jak widac nie jestem sama

Gość efcawdfwafdwa
słuchaj faceci juz tacy sa wszyscy wiec się za duzo nie zastanawiaj szkoda twoich nerwów a co kupisz to mów to było bardzo tanie wyłowiłam na allegro, albo na wyprzedazy...a jak znajdzie coś identycznego 3 razy droższego to powiedz - ojejku jaka tu drożyzna ja kupiłam gdzies tam tylko za 60 zł itp. aha jeszcze jedno z wiekeim to sie u facetów pogłębia mój maż tez duzo zarabia ale jak mi kwiata kupował - fakt piekny był to mi powiedział, że w sklepie był jeszcze ładniejszy ale był za drogi ....wtedy sie uśmiałam

Gość slomianawdowa
Dzieki za rade i z niej skorzystam bo to chore jakies jest! Z tym wiekiem to masz racje bo nie byl taki wrecz przeciwnie. I jak tu byc szczera?