Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq26

Przeczytajcie bo ktoś z tego froum jest upośledzony.

Polecane posty

Gość Anq26

jest na tym forum jakiś debil lub debilka, która/który ma na tyle żałosne i nudne życie, że bawi ją lub jego podpierdalanie nicka. Najpierw miałam nick Anq pomarańczowy i jakiś debil zanim zdążyłam go zalogować podpierdolił mi go i sam się zalogował pod tym hasłem. Zmieniłam na Anq25 i znowu to samo... Trzeba być przegrańcem życiowym żeby bawić się w takie coś....

witaj na kafeteriii , to od razu zrob nick czarny .... mysl troche

Gość you are my lifee
kochana, na tym forum to normalne. tu się kradnie nicki, podszywa pod kogoś (jeśli ma pomarańczowy - niezarejestrowany nick)i wypisuje głupoty. polecam założyć sobie stały nick z hasłem http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?cmd=zaloz&id_f=1

Gość Anq26
Jestem na kafeterii od dawna i nie myślałam, że aż takie debile tutaj są. Nie mogę zaczernić bo mam blokady na kompie i za każdym razem jakbym chciała coś napisać musiałabym je wyłączać, co przy kilkunastu postach dziennie byłoby strasznie wkurzające. Teraz tylko czekać aż kolejny debil ten nick mi zaczerni. A pewnie nie trzeba daleko szukać takiej żałosnej osoby...

Gość o dziewczyno to jeszcze nic
2 lata temu miałem czarnego nicka i ktoś sie do niego włamała i zablokował

Gość Anq26
tak sie przejęłam że sie posrałam i puściłam kleksa na krzesło

Gość hahahaaooooo
straszne, idz sie powies, nie wiem zglos na polizei , normalnie jak ty dzis bedziesz spala

Gość jestem chyba umysłowo chora
no to weź te blokady na tą stronę zdejmij na stałe. da się?

Gość Jak mozn byc takim pustym
idiota. Lubie zarty, ale to od jakiegos kompletnego prymitywa. Zeby to bylo logiczne, czlowiek sie zaraz sie zorientuje ze to podszyw. On juz ukarany, bo mu bozia rozum odebrala. To musi byc samotny i nieszczesliwy czlowieczyna.

Gość Anq26
Mnie podszywy nie ruszają...nie każdy ma szczęśliwe dzieciństwo...a Ci nielubiani idioci lubią sobie znaleźć rozrywkę na ich poziomie...A prawda jest taka, że nie ma nic bardziej żałosnego jak śmianie się z własnych żartów kiedy nikogo więcej one nie bawią...