Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdlejąca

w którym tyg na l4?

Polecane posty

Gość mdlejąca

witam pracuje w sklepie duuuzym sklepie mam prace stojącą przez 8 godzin musze rowniez wywozic i wykladac napoje wiadomo ze zgrzewki sa cięzkie... mam mdlości i nudności, zawroty głowy bole brzucha i plecow przez godzine po zamknieciu sprzatamy duza powierzchnie--bola mnie plecy i brzuch od schylania pracuje na dziale z serami i salatkami sledziowymi-nie ,musze mowic ze dzwiga mnie caly czas czy moge juz poprosic o zwolnienie? ps juz 3 dziewczyny poronily wlasnie przy tym sprzataniu wrrrr nie ma mozliwosci skonczenia pracy na druga zmiane aby nie posprzatac dzialu

Poprosić o zwolnienie możesz w każdym momencie nawet w 1 tygodniu!!! Zależy tylko od Twojego lekarza prowadzącego czy uwzględni Twoje obawy jako słuszne! Jeśli nie to zawsze możesz poszukać innego lekarza...

Gość dsgfgregtrgtr
Jasne, że możesz iść. Nawet się nie zastanawiaj, bo dzieciątko jest najważniejsze.

Gość saleminka8
a po co wykładasz zgrzewki jak są ciężki,mozesz zaszkodzić dziecku,poinformuj w pracy o ciaży i powinni dać cię na inne stanowisko:P a jak nie wiedzą o ciąży to poowiedz lekarzowi czy jak wykonujesz taka pracę bez mozliwości przeniesienia n ainne stanowisko czy powinnaś iść na l4 na ogół wypisują :P